Counter Strike

“Ha nem dobod ki a melleid, senkit sem érdekelsz” – A profi női CS:GO streamer kiakadt


A női CS:GO streamerek dolga még mindig nem a legkönnyebb.

Zon1Q neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a szerb játékos már 2013 óta rengeteg alkalommal feltűnt a Counter-Strike versenyeken. Kristina emellett napi rendszerességgel streamel a twitch-en keresztül, de nem igazán népszerű, annak ellenére, hogy jó ideje benne van az esport világában. Emiatt kapta fel a vizet legutóbb, mivel állítása szerint mindent megtesz azért, hogy jobb legyen, szórakoztatja a nézőket, próbál pozitív maradni, de ennek ellenére csak 40-en nézik, bármit is csinál.

Vagyis épp ez az, hogy van amire ő nem hajlandó:

“A kidobott mellel játszó csajoknak több nézője van mint nekem”

Azt pedig ugye tudjuk, hogy az ilyen a kirakatba felpócolt dekoltázzsal rendelkező nőstény egyedek nem igazán arról híresek, hogy milyen jó játékosok lennének, egészen másért nézik őket. Sajnos a női CS játékosokat emellett gyakran megbélyegzik, emiatt is kevesebben nézik őket, hiába játszanak ügyesen. Egyébként zon1Q tényleg nem az a tipikus mindent kidobós fajta, ez az instagram fiókjából is kiderül.

Egy pillantást mindenképp megéri vetni a streamjére, szerencsére szokott angolul is közvetíteni. Reméljük sikerül több nézőre szert tennie a hölgynek. A twitch egyébként keményen küzd a “titty streamerek” ellen, de még így is van jó pár olyan, aki átcsúszik mindig a rostán.

“Értsük már meg, a Twitch-en minden csaj k*rva” – a CS:GO streamer élő adásban bannoltatta magát

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva