PUBG

Hajnalban jön az új anti-cheat és az 22. update az éles szerverekre


Hamar elment ez a két hét, végre megkapjuk a 22. update-et némi újdonsággal fűszerezve.

Már két hete várakozik a 22. Update a teszt szervereken, mivel a fejlesztők ezúttal komolyabban vizsgálták, hogy minden rendben van-e a frissítéssel. Az október elejére ígért dátumot pedig be is tartották, holnap hajnali 2:30-kor ugyanis megérkezik az éles szerverekre is az összes újítás, sőt még több is!

Várhatóan 5 órán keresztül fogják frissíteni a szervereiket, ez azt jelenti, hogy ha minden jól megy, akkor reggel 7:30-ra már indíthatjuk is az első játékot.

Többek között a pályaválasztó is visszatér!

Érkezik az új anti-cheat!

A teszt szerveren már régóta jelen van az új anti-cheat, ami a PUBG Corp. saját fejlesztése. Egyelőre az éles szervereken sem lesz kötelező a használata, mivel tesztelik, hogy mennyire befolyásolja a teljesítményt. Emiatt külön köszönik, ha bekapcsoljuk a játék során, viszont ha kompatibilitási problémáink adódnak, nyugodt szívvel ki lehet kapcsolni. Ha véget ér a teszt időszak, onnantól kezdve viszont nem lesz opcionálisan kikapcsolható ez az anti-cheat sem.

Fix PUBG – Erre vártunk, tényleg kijavítják a PUBG összes hibáját!

Egyébként várhatóan ez az anti-cheat fogja a hardveres banokat kiosztani, amit a FIX PUBG-ben is ígértek.

További újdonságok

Emellett pár olyan javítás is érkezik, amire már igazán szükség volt. Például a lobby-ban mindenki meg fog jelenni a nélkül, hogy újra be kellene töltenünk. Miramaron is javítottak pár modellt, hogy ne essünk bele a pályába, továbbá a felvehetetlen lootokat is javították, ami elég kellemetlen hiba volt, főleg ha szükségünk lett volna hirtelen egy fegyverre, de az “beszorult”. Illetve az új 3D jelölőrendszert “Quick marker”-nek nevezték el és 5 másodperc helyett mostantól 10 másodpercig látható az irányzékon.

Ezt láttad már?

Rangrendszer, pályaválasztó és trade up! – Megérkezett a 22. Update a teszt szerverekre

Forrás: PUBG Corp.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva