Counter Strike

Bejött a 0,165 forintos bait, két év után is bosszantóak a kör alakú graffitik


Nem csak elméletben, de a gyakorlatban is könnyen átveri az embereket, főleg egy hosszú pályarészen.

A graffiti-jelenségről többször írtunk már a CS:GO kapcsán, általában negatív hangvételben. Ugyanis az csak egy dolog, hogy túl sok helyet foglalnak el a raktárban, és nem lehet tőlük megszabadulni, de egyesek még inkorrekt előnyöket is képesek kovácsolni a graffitikből.

Most egy újabb videó látott napvilágot a graffitik használatáról, a téma ezúttal az ellenfelek bebaitelése. Ezt a témát korábban is körüljártuk már, akkor Dust2 példáin keresztül mutattuk be, milyen megtévesztő lehet egy-egy graffiti az ellenfél számára.

Keresni kell egy távoli pontot, és egy fedezék mögé befújni az egyik kerek graffitit, hogy az ellenfél kilógó fejnek nézze.

Amint ellövi magát a csalira, elárulja pozícióját, minket pedig értékes infóhoz juttat.

 

A legújabb bait Mirage-on jött össze, az 8-ball graffitit használva. Bármelyik változatát vesszük, a piacon 0,03 dollárért kapjuk az 50 fújásra alkalmas graffitit. Vagyis maga a graffiti csomag 8,25 forintba kerül, egy fújás ára pedig így 0,165 forintnak felel meg.

Ennyibe kerül bebaitelni ellenfelünket egy megfelelő pályarészen:

Tisztán látszik, hogy Mirage miden a Terroroknak esélyük sincs kiszúrni, hogy moziban embert, vagy csak graffitit látnak. Viszont a lövéssel máris elárulják hány ember érkezik középen, és milyen fegyver van a kezükben.

A fenti jelenséget továbbra is inkább inkorrektnek tartjuk, nem pedig viccesnek. Igazából az egész graffiti-téma felesleges a játékban. Nem is hoz túl sok bevételt mert senki sem veszi őket, bosszantó is amikor ez esik ki a dropból és még inkorrekt előnyt is biztosít.

Ideje lenne két év után kiszedni, és elismerni hogy ez az ötlet megbukott.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva