PUBG

Indulhat a hype! Új kép érkezett a havas pályáról, novemberben érkezhet Dihor Otok


A pletykákat egyelőre nem erősítették meg a PUBG Corp. oldaláról, de nem is cáfolták a kiszivárgott infókat.

A havas pályáról már régóta megy a találgatás a PUBG játékosok körében. Egy hónapja az adatbányászok megtalálták az első bizonyítékokat, egyelőre még csak magáról a térképről és a pálya nevéről:

Most azonban egy ingame képpel nőtt a kiszivárgott infók tábora!

A képen három dolog is egyértelműen megfigyelhető, lássuk mi derül ki ennyiből:

  • A hatalmas épület vélhetően egy kastély, melynek tornyai egyébként a kiszivárgott térképen, felülnézetből is megfigyelhetőek. Ilyen téren tehát megállja a helyét, hitelesség szempontjából.
  • Egy másik érdekes jelenség a dinamikus időjárás, hiszen a kép hóesést mutat. Vélhetően nem alapértelmezett állapot lesz, sokkal inkább eseti megoldásnak tudjuk elképzelni.
  • A harmadik pedig, hogy amennyiben nem a szél fújta oda azokat a keréknyomokat, úgy a nyomok látszódni fognak a mapon.

A képet kiszivárogtató felhasználó határozottan jól értesültnek tűnik az új pályát illetően, hiszen rengeteg kérdésre is válaszolt a kép kapcsán:

Mikor érkezhet a játékba?

A teszt szervereken akár már jövő hónapban ott lehet.

Hogyan fog hatni a játékosokra a környezet? Sebez-e ha jeges vízben fagyoskodunk, beszakad-e a vékony jég és lesz-e mondjuk lavina?

Egyelőre nem láttam még a környezeti hatásokat, de szerintem nem is lesznek. Túl sok extra mechanikát igényelnének a játékba. A befagyott tavon vannak egyébként alapból lyukak, amikbe bele lehet esni.

Az, hogy a nyomok látszanak majd a hóban, még mindig áll?

Igen, ez még mindig asztalon van.

A hóesés tényleg így néz majd ki? Ebben 100 métert is alig látni.

Ez csak egy illusztráció, nem a valós játékon belüli állapot. De egyébként a való életben sem látsz túl messzire a hóesésben, úgyhogy végül is realisztikus lenne így is.

Befagyott tó lyukakkal, hóesés és nyomok a havon… Alig várjuk, hogy tényleg megérkezzen a pálya, és kiderüljön, igazak-e az itt említett pletykák!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva