PUBG

Elnézést kért a PUBG Corp – Ajándék BP-t és skint osztogatnak a játékosoknak


A PUBG Corp. is érzi, hogy ez most nagyon nem jött össze.

Tegnap írtunk róla, hogy a szerverkarbantartás már megint nem jött össze a PUBG Corp.-nak, emiatt több órán keresztül nem lehetett játszani egyeseknek. A problémát 10 óra alatt tudták csak orvosolni, ezért pedig meglepetéssel készül a cég, amivel egy kicsit a játékosok kedvére szeretnének tenni.

A fentebbi képet a PUBG Corp. posztolta twitterre, ám valamiért törölték a bejegyzést, de a kommunikációs menedzser azt ígérte, hogy nemsokára újra ki fogják tenni. A lényeg, hogy egy ajándék sapkát, illetve 20 000 BP-t fog minden játékos kapni, aki október 23, (helyi idő szerint) 24-én belép a PUBG-be.

Update 2: Úgy néz ki, hogy aki belép, az azonnal megkapja, tehát feltehetőleg október 24. hajnali 4-ig lehet megszerezni az ajándékokat.

Ez most jó, vagy rossz hír? 10 órába tellett kijavítani, amit a karbantartás elrontott

Érthetően csak a PC játékosok kapják az ajándékot, hiszen a konzolon nem volt hasonló probléma a szerverekkel. A törölt tweet miatt az időpont még nem fix, amint többet tudunk, frissítjük a cikket.

Update:

Megérkezett a hivatalos értesítés. Október 24-én, hajnali 4 környékéig lehet megszerezni, addig kell bejelentkezni legalább egyszer majd a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva