Counter Strike

Próbál tagadni, de túl sok a bizonyíték – a szexista botrány miatt hosszú Twitch banra számíthat jasonR


A népszerű streamert komoly büntetés fenyegeti, minden bizonyíték ellene szól. Akár a csatorna törlése is szóba kerülhet.

A Twitch egyelőre kivár JasonR bannolásával, de úgy tűnik a streamer nem ússza meg az újabb szexista botrányt. Az amerikai játékos csatornáját a női streamerek lekurvázása miatt egyszer már letiltotta a Twitch.

Az akkori büntetés lejárta után JasonR újra streamelni kezdett, és pár héten belül jött a következő balhé. Bizonyítottan bannolni kezdte a női nézőket, pusztán a nemük miatt. Az estet saját moderátorai is alátámasztották, csak azért bannoltak embereket, mert azok nők voltak.

Ha valmi, hát ez a tett bőven kimeríti a nemi alapon való megkülönböztetés fogalmát, ami komoly büntetéseket hozhat a Twitch-en. Az alapszabályok között egyértelműen leírják, szexista megkülönböztetésnek nincs helye az oldalon.

JasonR chat logjai közül azóta számos hasonló bizonyíték is előkerült:

Ez persze akár véletlen is lehetne, a csatorna egyik moderátora azonban nyíltan beszélt a 6 hónapja tartó hadjáratról.

Amennyiben a bizonyítékok a Twitch vizsgálata során is elmarasztalják a streamert, jasonR hosszú eltiltásra számíthat. Mivel nem ez első szexista botránya, még a csatorna törlése is szóba kerülhet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva