Counter Strike

A bundázás miatt eltiltott fxy0 bekeményít, perre megy a Valve ellen


Jogtalannak érzi örökös eltiltását a Majorról, szerinte a Valve tönkretette CS:GO karrierét.

Forsaken 5 éves eltiltása meglepően enyhe büntetés a visszaeső csalónak. Korábban már elmeszelték egy VAC ban miatt, idén pedig LAN-on bukott le egy aim programmal.

Az élethosszig tartó eltiltást tehát megúszta, ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot. Főleg a korábban bundázás miatt eltiltott csalóknál. Az IBP játékosok és az Epsilon tagjai ugyanis életük végig szóló bant kaptak, egyetlen vétség után.

Az Epsilon francia játékosa, fyx0 az eset hatására komoly döntésre szánta el magát, perre megy a Valve ellen. Szerinte a cég túlzó büntetéssel sújtotta, ezzel tönkre tették CS:GO karrierét. És nem csak viccnek szánja a pert, úgy véli itt az ideje igazságot szolgáltatni:

Ahogy mások rávilágítottak, fyx0 szélmalom harcra készül, nem nyerhet a Valve ellen:

  • Egy ilyen per költségei brutálisak lehetnek és évekig elhúzódhatnak. A költségeket pedig az ítélethirdetésig mindenki maga finanszírozza, és a győztes félnek csak az ítélethirdetés utáni kártérítés részeként térítik meg. Egy magánember nem tarthatja a lépést egy világszerte ismert cég pénztárcájával.
  • Amikor fyx0 regisztrált a Steamen, elfogadta annak szabályzatát, még akkor is ha nem feltétlenül olvasta végig. Ami kár, hiszen a negyedik pont tisztán leírja az ide vonatkozó részt:

“Egyik Steam felhasználó sem ronthatja a többiek élményét. Amennyiben így tesz, a Steam felszólítás nélkül kitilthatja a rendszerből.”

A francia játékos mindezek ellenére elszántnak tűnik, meglátjuk tényleg bíróságra megy-e a Valve ellen 2019-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva