Fortnite

A vasárnapi Event változtatni fog a pályán – Íme az esemény utáni térkép!


Újabb változtatást eszközöl a pályán az Epic Games.

Amiben az Epic Games kiváló, az játék eseményeinek menedzselése. Ha valamivel a játéknál lehet tartani a közösséget, azok folyamatosan váltakozó események mind a Fortnite történetében, mind pedig magán a pályán. A legutóbbi igazán nagy egyszeri esemény még a negyedik szezon végén történt, akkor Snobby Shores mellől lőtt fel egy rakétát az égbe a Visitor, aminek a hatását azóta is megfigyelhetjük.

Az Epic bejelentette, hogy a következő egyszeri esemény, ami valószínűleg legalább annyira rányomja majd a pecsétjét a játékra, mint a rakéta, vasárnap este 19:00-kor lesz megtekinthető a játékon belül. Nagy valószínűséggel a hónapok óta káoszt okozó Kevin, a hatalmas nagy lila/rózsaszín kocka fogja elindítani a “Butterfly Eventet” Leaky Lake fölött. A néhány hete átkeresztelt Loot Lake lehetséges, hogy az esemény végére visszaszerzi régi, jól megszokott megnevezését, ugyanis kiszivárgott egy térképdarab, ami azt mutatja, hogy a jelenleg a tó helyén tátongó lyuk, az esemény végére be fog tömítődni, ráadásul a régebbinél sokkal több kisebb szigetecske fog a vízfelszínen megjelenni.

FortniteIntel

Abban nem hiszünk, hogy ettől a változástól több értelme lesz a területre ugrani, mert hirtelen, egy varázsütésnek köszönhetően tele lesz loottal a terület, de bízunk abban, hogy a régi Loot Lake-hez képest, egy sokkal játszhatóbb, stratégiailag kihasználhatóbb területet kapunk majd a Butterfly Event után.

Ezt láttad már?

A Kocka emlékére érkezik a “Lil’ Kevin” hátizsák, külön LTM-ben szerezhetjük meg

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva