Gaming

Esports Awards 2018: Triplázott az Overwatch és a Blizzard!


3 díjat is hazavihetett a Blizzard!

Hétfő késő este zajlott le a három órás Esports Awards 2018 díjátadó rendezvény Londonban. A magyar idő szerint 21:00-kor kezdődő eseményen 22 kategóriában osztották ki az esport világ “Oscar-díjait”. A műsor házigazdái a League of Legends világából ismert Sjokz és az Owerwatch League házigazdája, Goldenboy voltak. Csapatok, játékosok, kommentátorok, kiadók…egyik terület sem maradt díj nélkül, mindenki megkapta a megérdemelt elismerést.

Képtalálat a következőre: „esport awards”

Az év esport eseménye – Overwatch League Grand Finals

A 2018 januárjában elstartolt Overwatch League első szezonjának döntője vihette haza a legjobb versenyért járó díjat. A Barclays Centerben megrendezett eseményen a Philadelphia Fusion és London Spitfire csapatai küzdöttek meg egymással.

Az év esport kiadója – Blizzard

Elég kínos jelenetnek lehettünk szemtanúi ennél a kategóriánál, a díjátadó ugyanis “viccből” az Epic Games-et nevezte meg győztesnek, melynek képviselője már el is indult a színpad felé.

Az év esport játéka – Overwatch

Sikerült az egyik legfontosabb kategória díját begyűjtenie a Blizzard játékának, bár az év kiadója elismerés után talán már nem is volt ez olyan nagy meglepetés. Gratulálunk!

További díjazottak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva