Fortnite

Esports Awards 2018: Ninja két díjat is hazavihetett, az év feltörekvő esport játéka a Fortnite!


Ninja is tarolt a díjátadón!

Hétfő késő este zajlott le a három órás Esports Awards 2018 díjátadó rendezvény Londonban. A magyar idő szerint 21:00-kor kezdődő eseményen 22 kategóriában osztották ki az esport világ “Oscar-díjait”. A műsor házigazdái a League of Legends világából ismert Sjokz és az Owerwatch League házigazdája, Goldenboy voltak. Csapatok, játékosok, kommentátorok, kiadók…egyik terület sem maradt díj nélkül, mindenki megkapta a megérdemelt elismerést.

Képtalálat a következőre: „esport awards”

Az év feltörekvő esport játéka – Fortnite

Nem okozott túl nagy meglepetést ez a kategória sem, az Epic Games játékának népszerűsége egyszerűen megállíthatatlan. Manapság több mint nyolcmillió felhasználó küzd meg a győzelemért egy időben, elképesztő szám!

Az év esport személyisége – Ninja

A Fortnite népszerűségével együtt Ninja ismertsége is az egekbe szökött. Lehet őt szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy már találkoztál a nevével valahol!

Az év streamere – Ninja

Az esport személyiség kategóriát megnyerve szinte borítékolható volt, hogy ezt a kategóriát is Ninja fogja behúzni. Szerencsére a pár nappal ezelőtti stream snipe “botránya” sem nyomta rá a bélyegét a győzelmére.

További díjazottak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva