Akciók

Akciófigyelő: Brutális periféria akciókkal zárjuk a hetet!


Hihetetlen erős akciókkal érkeztünk ezúttal is!

Az utóbbi időben kicsit megszaladt az akciófigyelő cikkeink száma, ez pedig javarészt a Black Friday előszelének köszönhető. Ezúttal is a legjobb akciókat hoztuk el nektek, kizárólag olyan minőségi termékekkel, amelyeket mindenképp érdemes megfontolni. Érdemes egyébként gyorsan átgondolni, hogy szükségetek van-e az adott perifériára, mivel a visszajelzéseitekből kiindulva, elég hamar elfogynak a készletek.

Az Aquába is beütött a Black Friday akció és szerencsére van jó pár olyan termékük, amelyet érdemes megfontolni.

Logitech G102

5990 Ft

Az egyik legjobb ár/érték arányú olcsó egér, ami egy kellően jó optikai szenzort szereltek bele, formára megegyezik a többszörösébe kerülő G Pro-val, az 5990 Ft-os árért cserébe pedig még tartalékegérnek is megéri megvenni. Arra kell figyelni, hogy ez egy kisebb egér, ezért palm/tenyeres fogásra nem az igazi a nagyobb kézzel rendelkező egyének számára.

Sennheiser G4me One

34 990 Ft

Őszintén én annyira nem rajongok a Sennheiser gamer fejhallgatóiért, aminek főként a magas ár és a gyenge ár/érték arányú mutatók az okai. Viszont megértem azokat, akik kedvelik ezt a terméket, elég sok jót hallottam már róla a közvetlen közelemből én is és most közel 20 ezret vágtak le az árából, így pedig már egész kellemes lett az ár/érték aránya is a terméknek. (Ellenben, aki a HyperX Cloudot választotta, az se szomorkodjon, hiszen az egy tartósabb fém házzal megáldott termék, amitől a G4me One egyáltalán nem biztos, hogy jobb).

HyperX Cloud Flight

38 990 Ft

Kell egy jó vezeték nélküli fejhallgató? Akkor a HyperX Cloud Flightot neked találták ki, most pedig 11 ezer forinttal olcsóbban zsebelheted be a Black Friday akció keretei között. Minőségre és hangra nem teljesen egyezik a Cloud többi tagjával, hiszen könnyített műanyag vázat kapott a vezeték nélküliség miatt jókora felárat kér el a gyártó. A 38 990 Ft-os ár ennek ellenére egészen kellemesnek számít a wireless headsetek világában.

Logitech G403

12 990 Ft

A MediaMarkt idén is komolyan veszi az akcióit, ám most is sietni kell, mivel a G403 csupán a mai napon kerül ennyibe, ami nem csoda, hiszen 9 ezer forinttal olcsóbban gyakorlatilag középkategóriás áron kaphatjuk meg a Logitech prémium egerét. Rengeteg profi használja, nem hiába, hiszen egy nagyszerű egér lett a G403, amit a gyártó a lehető egyik legjobb szenzorral szerelt, formában pedig a közepes-nagy között lavírozik, leginkább talán a Razer DeathAdderhez hasonlít.

HP Omen SteelSeries egérpad

2 990 Ft

Nem az első alkalommal akciós a HP Omen egérpadja. Erről annyit kell tudni, hogy a SteelSeries-zel közösen készítették el és rendkívül tartósra, illetve jó minőségűre sikeredett. Semmi csicsa, csak egy HP Omen logó található meg a fekete L-es méretű padon. Most pedig féláron vihető a nootebook.hu áruházából. Ennyiért egyszerűen ajándék.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva