Fortnite

Ráférne már az átdolgozás: 3 item shop változtatás, ami simán jöhetne a 7. szezonban


Egy kisebb rework elférne már az item shop terén.

Lassan vége a 6. szezonnak, közeleg a hetedik, ilyenkor pedig természetes, hogy extrémebb elvárásokat támaszt a rajongó az Epic Games felé – pláne, hogy lassan itt a karácsony (illetve valami a kiadónál is beindult):

Borulhat a múltkori leak? Az Epic máris visszavonta az Item Shop csomagokat!

Mi az item shoppal foglalkozunk most, melyre ráférne a vérfrissítés. Lássuk hogyan!

1. Nagyobb kínálat

A jelenlegi méretet még a kezdetekhez tervezték. Igen, tudjuk, hogy szetteket össze szoktak vonni, illetve vannak párosítások, emiatt egy picit több az elérhető “termék”, de ahhoz képest, hogy mennyi skin, emote és egyéb dolog került be az idők során, ez karcsú.

A kép innen van, de ennél nagyobbra gondoltunk: mondjuk 20 elérhető tartalom/nap jó is lehetne.

2. Akciók

Merünk nagyot álmodni….de ha csak napi egy tárgy lenne leárazva, és az se irreális mértékben (mondjuk 20%, eventek során 50%), akkor talán nem is lenne lehetetlen a kérés, nem?

Képtalálat a következőre: „item shop fortnite”
forrás: forbes

Számos játékban vannak hasonló akciók (elég csak a League of Legends rendszerére gondolni), be is váltak – próba jelleggel megnézhetné 1-2 hónapig az Epic Games, simán lehet, hogy növelné a bevételt összességében.

3. Kedvencek

Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek nem minden nap van ideje belépni (vagy feltúrni az internetet a napi kínálatért).

Mi van akkor, ha pont egy ilyen napon kerül be egy régóta vágyott skin? Lemarad az ember róla.

Erre lenne egy tök egyszerű megoldás az, ha meg lehetne jelölni mondjuk maximum 5 tárgyat “kedvencként”, amiről a játék küldene egy automatikus e-mailt akkor, ha épp bekerült a shopba – így garantálva, hogy ne maradjunk le róla.

Képtalálat a következőre: „fortnite skin”

Persze ezek csak a mi ötleteink, de azzal azt gondolom sokan egyetértetek, hogy ráférne a vérfrissítés a boltra – meglátjuk, hogy a kiadó is így gondolja-e!

Borító: uhdpixel (Nashi)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva