Fortnite

Ezrek követelik a hazánkban a Fortnite hamburgert, de a Burger King nem hallgat rájuk


Egy új mém járja át a netet újra, csak egy szál Fortnite Burgert hoztam el az útra.

Sokan csak legyintenek a magyar mémoldalak legújabb akciótervére, ami nem más, mint a Fortnite hamburger bevezetése a Burger Kingbe. Pedig már csak azért sem szabad félvállról venni a petíciót, hiszen korábban a lehetetlennek hitt “Lángosozás Gyurcsány Fecóval” akciójuk akkora sikerrel zárult, hogy a politikus önmaga ment el lángosozni a srácokkal a Kossuth Térre, ahol egyébként nincs is semmiféle lángosozó. Ehhez képest a Fortnite hamburger bevezetése egy hamburgerezőbe már nem is olyan lehetetlen küldetés.

A szervezőket nem érdekli, hogy a Burger King hogy fogja megoldani, ugyanis ők csak az ötletet szállították a megoldást pedig már a cégnek kell kiviteleznie.

A fentiekhez hasonló szomorú történetek keringenek, emellett pedig az oldalak arra buzdítják a követőiket, hogy írjanak a Burger King oldalának minél többen az ügy érdekében.

Természetesen a poén kedvéért elég sokan eleget tettek a kérésnek, a Burger King Facebook oldalát is elözönlötték a trollok,  amire már a cég is kénytelen volt reagálni, de nem gondolták meg magukat továbbra sem.

Teljesen érthető a rajongók felháborodása, hiszen ki gondolná, hogy a Fortnite burgert helyettesítheti egy Santa vagy egy Claus burger?

A mém egyébként a játékban megtalálható Durrr Burger helyszínéből ered, amit a pletykák szerint a Burger King ihletett. Emellett a Fortnite-ban a Durrr Burger skin is rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A Fortnite játékosbázisából kiindulva pedig a Fortnite hamburger is óriási sikertörténet lehetne, kár hogy ezt a Burger King nem így gondolja.

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e valami a decemberi tüntetésen.

Ezt olvastad már?

Gyurcsány elhitte, hogy nem vacol a skinchanger

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva