Gaming

Viccesen szomorú: mém lett a Fallout 76 nejlontáska botrányából


Kőkeményen beleálltak a Bethesdába a gamerek - van, aki szavakkal, van, aki inkább mémekkel.

Egyáltalán nem mondhatjuk, hogy eddig túlságosan pozitív lett volna a Fallout 76 fogadtatása. Nemrég azonban sikerült egy újabb jókora adag olajat önteni a tűzre azzal, hogy kiderült: a Bethesda alaposan félrevezette azokat, akik a 200 dolláros Power Armor Edition mellett tették le a voksukat.

Történt ugyanis, hogy a cseppet sem olcsó gyűjtői verzió mellé – az eredeti ígérettel ellentétben – nem egy vászontáskát, hanem egy minőségben nyilván sokkal-sokkal gyengébb nejlonzsákot csomagoltak csupán. Az már csak hab a tortán, hogy kompenzáció gyanánt a játékosok kénytelenek beérni 5 dollárnak megfelelő ingame fizetőeszközzel – mindezt úgy, hogy a Bethesda előzetesen senkit sem tájékoztatott a változtatásról.

A gamerek ezen az eseten természetesen alaposan felhúzták magukat, ez pedig jól tudjuk, hogy mit jelent 2018-ban: bizony, a felháborodott üzenetek mellett a különféle mémek is elözönlötték a közösségi médiát. Ezekből válogattunk most nektek, jó szórakozást!


A mostanság felkapott “RTX ON / RTX OFF” mém eléggé adta magát, így nem meglepő, hogy ezt is ráhúzták az esetre.

A Skyrim mindenre választ ad: úgy tűnik, hogy a Bethesdánál sikerült maximumra fejleszteniük az Illusion képességet!

Ha már Skyrim, a klasszikus “Took an arrow in the knee” mém is előjött, méghozzá abban a kontextusban, hogy a Bethesda ügyfélszolgálata alapanyaghiánnyal (!) magyarázta azt, hogy vászon helyett végül nejlonból készült a táska.

“Én is egy olyan kalandor voltam, mint te, de aztán jött a nagy 2018-as vászonválság…”

Egy újabb jól ismert mém átköltése: “Te vs. a pasi, akiről azt mondja, nem kell miatta aggódnod…”

Érdekes mód akad olyan is, aki inkább a játékosok naivitásába állt bele, méghozzá az elmúlt hónapok talán legelterjedtebb mémjén keresztül.

“- Gamerek: jól tudják, hogy az előrendelői exkluzívok és gyűjtői kiadások elég gyakran gagyik
– Bethesda: kiad egy szar gyűjtői kiadást
– Gamerek: a kép”

Az utolsó kép már nem egy mém, inkább csak egy teljesen jogos észrevétel. “Az én időmben még ilyesmit adtak a 150 dolláros gyűjtői verzióhoz” – írta az egyik gamer, méghozzá egy fantasztikus Halo Reach diorámával illusztrálva a kijelentést.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva