PUBG

A PUBG Mobile mindent lenyomott! – Ez lett az év legjobb androidos játéka


A PUBG mobile népszerűsége hihetetlen magasságokba emelkedett az Android rendszert használók körében.

Míg PC-n rengeteg probléma miatt panaszkodtak a játékosok, addig a Tencent féle PUBG mobile az év játéka lett a Google Play áruházában.

A legjobb játékról maguk a felhasználók döntöttek. Értelemszerűen a PUBG mobile eleve elég jó esélyekkel indult, hiszen ingyenes, így pedig rengeteg emberhez tudott eljutni. Azért ott van a konkurens Fortnite, ami jelenleg még mindig béta állapotú és nem érhető el minden eszközre, illetve a Play áruházban sem érhető el, az Epic Games döntése szerint, így ebben a versenyben egy ideig nem is tud a PUBG ellenfele lenni.

Hazánkban is rendkívül nagy sikernek örvend a játék, ez a visszajelzésekből is remekül látszik. Bár az is igaz, hogy nem mindenki van odáig érte, néhány igazi gyöngyszem van a visszajelzések szekcióban, ami hűen tükrözi a játék addiktív tulajdonságát.

A 2018-as év legjobb játékának tehát a PUBG mobile-t választotta a közönség, a legjobb alkalmazás pedig a Google Pay lett, ami a Google saját terméke. A Tencent a PUBG  mobilos verziója mellett a saját PC-s battle royale játékát is kiadta, ami szintén ingyenes.

Nagyon bejövős, de nem ez fogja megölni a PUBG-t – ROE teszt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva