Counter Strike

Magyar csaló bizonyította be, hogy a VACnet már négy nap után 10-szer gyorsabban bannol


Ezzel a kísérlettel igazolást nyerhet az ingyenessé tétel és a VACnet fejlesztésének kapcsolata.

Korábban már megírtuk a CS:GO ingyenessé tételéről szóló legújabb feltevést, mely szerint a Valve direkt akarta bevonzani a csalókat. Ha ugyanis több a csaló, a VACnet is gyorsabban tanul, ami hosszú távon több bannolást és okosabb Anti-Cheatet jelent.

Egy magyar játékos, ㄒㄖ爪爪ㄚ gondolt egyet és letesztelte az elméletet. És a kísérlet azt bizonyítja, hogy az Anti-Cheat már pár nap alatt brutális fejlődésen ment keresztül:

“A haverokkal kipróbáltuk, mennyi idő alatt bannol a játék, amikor ingyenes lett. Átlagosan olyan 10 óra playtime után bannolgattak minket. Fizetős ezfrags, fizetős aimware, fizetős globalelitehack.gg, fizetős unityhacks és ingyenes 420hacks is pörgött vegyesen. Ez volt csütörtök este.

Hétfőre akkorát fejlődött a rendszer, hogy 7 account közül már egyik sem bírta elérni az egy óra playtime-ot.

Tizedére rövidült le ugyanazon csalások kitiltási ideje.”

Az ingyenesség egyik hátránya, hogy ha egy csalót kitilt a játék, csak csinál egy új profilt és máris mehet vissza a CS:GO szerverekre. De a kísérlet azt mutatja, ha egy csaló ugyanazzal a csalással visszatér, már csak egy óráig húzza, és ismét jön a ban hammer.

ㄒㄖ爪爪ㄚ alapos munkát végzett, több accountot is elküldött nekünk, melyeken a kísérletet végezte.

0.6 és 0.9 óra, mindkettő december 11-én hétfőn!

Bár a csalást semmilyen formájában nem támogatjuk és nem is szeretnénk népszerűsíteni, ez az infó úgy véljük tényleg nagy jelentőséggel bírhat a jövőre nézve.

Úgy tűnik tényleg van remény!

Még a végén örülni fogunk a CS:GO ingyenessé tételének?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva