Fortnite

“A Fortnite a hibás” – A megvert anya a játékot hibáztatta a bíróságon


A "hibáztassuk a játékokat" újabb klasszikus esete.

Aki esetleg lemaradt volna MrDeadMoth estéről, annak röviden összefoglalva: a streamert Fortnite közben megzavarta a barátnője, akit emiatt megütött a férfi a kamerán kívül. Azóta a streamert, Mundayt feljelentették és bíróság fogja eldönteni az esetet, amiről a férfi azt nyilatkozta, hogy “nincs ezzel semmi probléma, ez csak egy egyszeri alkalom volt“.

A férfi élettársa, Ms Campbell

Most végre a megvert kétgyermekes anya is megszólalt (- bár ne tette volna…) aki az egészért a játékokat, de főként a Fortnite-ot hibáztatja.

“Ahelyett, hogy a gyönyörű gyermekével foglalkozott volna, állandóan a Fortnite-tal töltötte az idejét. Először csak a munka után játszott estig, gyakran a székében aludt el. Másnap felkelt és kezdődött minden előről.” 

A férfinak egyébként egy rendkívül jó állása volt a Telstránál, ahol hetente 1070 dollárt keresett meg, ez több, mint 300 ezer forintnak felel meg. Az IT guruval akkor szaladt el a ló, amikor úgy döntött, hogy streamer karrierbe kezd, de már a rezsit sem tudták fizetni, ebből alakultak ki a viták.

“Az egésznek a játék az oka, amikor megismertem 18 évesen ő nem ilyen volt. Odafigyelt, kedves volt, aztán jöttek a játékok, főleg a Fortnite, amivel napi 8 órát játszott, miközben a gyerekeivel semmi időt nem töltött.”

Ms Campbell úgy tűnik megbocsátott a férfinak, ellenben az anyjával, aki azt mondja, hogy soha nem fogja elfelejteni, hogy valaki így bánt a lányával.

“Te kibszott kutya” – Kiáltották a streamernek a bíróság előtt

Már megint a játékok…

Joggal nyílik ki mindenki zsebében az a bizonyos bicska, hiszen ismét egy remek trükköt láthattunk a bíróságok kijátszására. Mindig könnyebb valami mást hibáztatni. Ha valaki elmegy és felteszi az egész fizetését a rulettre, akkor a kaszinó a hibás? Ha 200-zal száguldva a forgalommal szemben nekihajtunk egy autónak és megölünk egy fél családot, mert a Valve bezáratta a szerencsejáték oldalunkat, akkor a Valve a hibás?

Egy terrortámadás miatt valóban a CS:GO lenne a hibás, mert bombát lehet robbantani a játékban? Mindig ez az egyszerűbb mód, pedig érdekes, hogy több millióan képesek úgy játszani, hogy nem vernek össze közben senkit. A függőség valóban egy betegség, de gyakorlatilag bármire rá lehet függni, ha pedig emiatt megy tönkre valakinek az élete, akkor minden mást kell hibáztatni? Ez felülírja egy megvert nő esetét? Ugyan már, aki ezt hiszi, az önmagát csapja be.

Ezt olvastad már?

“Nincs itt semmi probléma, ez csak egy egyszeri alkalom volt” – Megszólalt a terhes feleségét megverő Fortnite streamer

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva