Counter Strike

Őket nézzük a legtöbbet! – Íme 2018 legnézettebb magyar streamerei


Megnéztük, hogy mely streamereket néztétek a legtöbbet az idén.

Utoljára fél éve tartottunk egy nagyobb kaliberű twitch szemlét. Most viszont így, hogy közeleg az év vége ismét szétnéztünk a hazai streamerek között. Ezúttal is arra voltunk kíváncsiak, hogy kiket néztek a legtöbben. Kizárólag a legnépszerűbb streamer platformot, a twitch-et vizsgáltuk és az elmúlt egy év eredményein alapul a toplista. Szerencsére egyre több streamer közvetít magyar nyelven, így a hazai választék is folyamatosan növekszik és a toplistából is látható, hogy egyáltalán nem lehetetlen feladat a nulláról elkezdve jó eredményt felmutatni. Az  idén meglehetősen szoros volt a mezőny.

Íme a top 10! | Forrás:sullygnome

Az első helyen még mindig változatlanul a TheVR trónol, akiket egy jó ideig elég nehéz lesz letaszítani, hiszen szinte minden nap streamelnek, rendkívül széles skálán készítenek tartalmat, na meg óriási követőtábort építettek az utóbbi években. A TheVR tartalmak minősége egyébként folyamatosan emelkedik, az biztos, hogy ők rengeteg pénzt, időt és energiát fordítanak a csatornájuk fejlesztésébe.

Második helyen KriszhAdvice áll, aki a Fortnite-nak, na meg a pozitivitásának köszönhetően futott be rendkívül rövid idő alatt. A napi változatos streameknek hála már majdnem sikerült megszorongatnia a TheVR-t, ráadásul ő tett szert a legtöbb új követőre az év során. Rengeteg kihívás, sok segítő tanács na meg rengeteg poén, ez jellemzi leginkább Kriszh csatornáját, ami egyébként a YouTube-on is hihetetlen népszerűségnek örvend.

A harmadik helyet Kiss Ádám – AK zsebelte be, akit főként a League of Legends streamjeiről és a hihetetlen dumájáról ismerhet a hazai közönség. Nem sokkal csúszott le a Magyar LoLTV a 4. helyezéssel, bár bő 300 órával többet streameltek a srácok, Kiss Ádámot éppen hogy nem sikerült lehagyniuk. Sajnos úgy néz ki, hogy ez volt az idei utolsó év, amikor magyar nyelvű LoL meccseket nézhettünk tőlük.

FéregTV Csabi ezúttal csak az 5. helyet csípte el, ami a közel 2000 közvetített órának köszönhető. A változatos szókinccsel gyönyörködtető Tyabi főként nagy mennyiségű Hearthstone adaggal látta el a nézőit, ám időközben a PUBG-t is sűrűn vette elő a közvetítései során.

Idén mi is belehúztunk és a 6. helyezést sikerült behúznunk a GamerHUTV-vel. Főként CS:GO tartalommal láttuk el a közösséget, de volt egy kevés FIFA és Fortnite tartalom is az éven, amelyekből jövőre pedig még több várható.

Rubennek is sikerült feljebb kerülnie, egy helyezést javított és így feljött a 7. helyre. Őt a Fortnite-ból ismerhetitek, de az IRL részlegen is egyre többször tűnik fel, ezt örökíti meg a “Heti Fotykos” sorozatával, ami heti egy alkalommal garantáltan mindenkit levisz az életről.

Konti és FoDa szinte mindig egyszerre streamelt, ennek ellenére Kontit egy kicsit többen nézték, így ő a 8., FoDa pedig a 10. helyezést húzta be. Aki professzionális PUBG streamre vágyik, az egész biztosan jó helyen keresgél a srácoknál, hiszen több ízben bizonyították már rátermettségüket.

A 9. legnépszerűbb streamer dre3dd, akit a TheVR streamekből ismerhetjük, de közben saját nézőközönségre is sikerült szert tennie Azmonak, aki mellesleg a caster tudását is megvillantotta a TheVR PUBG Duo kupán. A PUBG mellett rengeteg játékot próbált ki ebben az évben, szóval a változatosság igazán jól jellemzi a streamert.

És a top 20! | Forrás:sullygnome

A top 20 között pedig rengeteg jól ismert név szerepel. Eragonist, bLYYY például elég szépet javított a féléves eredményhez képest és Zsozéatya is megérkezett a legnépszerűbb streamerek közé, így már nem csak a YouTube-on érhetjük el a tartalmát.

Gratulálunk mindenkinek és kívánunk jövőre is hasonló sikereket!

Erre emlékszel még?

Őket nézzük a legtöbbet! – 2018 legnézettebb magyar streamerei

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva