Counter Strike

Most akkor jó ötlet volt ingyenessé tenni a CS:GO-t?


Nem minden fekete és fehér, kivéve a levesszük a digital vibrance-t.

Éppen egy hónapja írtunk róla, hogy ingyenes lett a CS:GO. A hír szinte mindenkit váratlanul ért, de a Valve rájött, hogy az utóbbi időben a játékosbázis a legnagyobb kincs. A Fortnite-tal az Epic Games pedig megmutatta, hogy free 2 play az új PC-s trend.

Azóta rengetegen követték a freemium modellt, de a kevésbé népszerű játékokon ez sem segített. A Valve úgy gondolta, hogy betolja az “All in”-t, ami az első hónap után úgy tűnik jó döntés volt, hiszen a játékosbázis mérete már-már a PUBG-t veszélyezteti, emellett az anti-cheat rendszerek is minden eddigi rekordokat megdöntöttek. A VACnet miatt pedig (amely működéséről itt írtunk roppant részletesen) elvileg minden simábban megy. Az ingyenesség miatt sokkal gyorsabban detektálja a csalókat, ami az utóbbi időben mindenki számára világossá vált, hiszen a privát csalásokkal rendelkezők sincsenek biztonságban az utóbbi időkben.

És akkor bevezették a VACnetet

Mindezek mellett kíváncsiak vagyunk a Ti véleményetekre is, elvégre ez mutatja a legpontosabban az elégedettséget az utóbbi időszakról. Előtte megkérnénk azért mindenkit, hogy tegye félre “a Valve meglopott 15 euróval való sérelmét”, elvégre ha azt nézzük, egy mozi során elmegy ennyi pénz és egész biztos, hogy nem 1-2 óra szórakozást nyújtott a CS:GO az elégedetlenkedők számára.

Köszönjük, hogy kitöltöttétek a kérdőívet!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva