Akciók

Akciófigyelő: Ezúttal 3 játékot is behúzhatunk teljesen ingyen!


Újabb játékokat húzhatunk be, amelyekkel gyorsan el fog telni a hétvége.

Elkezdődött az áruházak harca. Ezúttal az Epic, a Humble Bundle és a Steam is ingyen játékkal kínálkozik, amelyeket kár lenne kihagynunk, hiszen remek játékokról beszélünk.

Blast Zone! Tournament

16,79 € helyett ingyenes

A Blast Zone! Tournament leginkább a Dyna Blasterhez hasonlítható, ám jelentősen továbbgondolták a produktumot, egyenesen esport címnek tervezték a készítők ezt a játékot. “Battle royale” módban kell megküzdenünk a többiekkel, ami 32 játékost jelent egyidejűleg, mindezt 500 pályán, szóval a változatosság garantált.

Továbbá kapott egyjátékos módot is a Blast Zone, szóval ezzel is el lehet lenni jó ideig, ugyanis 240 szinten keresztül élvezhetjük a játék varázsát.

Innen tudjátok letölteni (Steames)

A Story About My Uncle

12,99 € helyett ingyenes 

Az A Story About My Uncle-ben elveszett bácsikánk után kutatunk egy különös világban, legfőbb eszközünk a kivethető horgunk. A játék során gyönyörű tájakat járhatunk be, megfordulunk jégbarlangokban, elveszett civilizációk földjén és más misztikus helyszíneken. Ezt a Humble Bundle oldaláról tudjuk beszerezni, amely Steames kulcsot ad.

Innen tudjátok behúzni (Steames)

Ha esetleg nem menne az aktiválás, akkor keressétek a korábbi útmutatónkat.

What Remains of Edith Finch

19, 99 € helyett ingyenes 

A What Remains of Edith Finch 2017-ben jelent meg, a Giant Sparrow fejlesztett és az Annapurna Interactive adta  ki. A kalandjáték egy elátkozottnak vélt család három generációjának történetét mutatja be egyik tagjának szemszögén keresztül. Az Epic Store-on keresztül tudjuk beszerezni, ez viszont nem Steames, hanem a konkurens Epic Launcherre lesz szükségünk, ha ki szeretnénk próbálni ezt a remek játékot.

A játékot itt találjátok

Jó játékot kívánunk mindenkinek! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva