Call of Duty

A szülők megengedték, a játékostársak nem! Egy nap alatt lebeszélték a 15 éves profit


Loyal az esport karriert választotta volna suli helyett, de szerencsére még idejében visszavonta rossz döntését.

Loyal 15 évesen már messzire jutott Call of Duty karrierében. A Decimate Youth játékosa azonban úgy gondolta, nem tud elég időt a fejlődésre fordítani suli mellett, ezért abbahagyja az iskolát.

Legnagyobb meglepetésére a szülők támogatták tervét és megengedték, hogy 15 évesen befejezze tanulmányait.

Először is hadd jegyezzük meg, a szülők rettentő felelőtlen döntést hoztak ezzel. Ha valakinek, nekik tudniuk kellene, mennyire fontos a tanulás. Legalább levelezőn, vagy magántanulóként, de teljesen abbahagyni sosem érdemes.

Másrészt ott azért még nem tart Loyal karriere, hogy ilyen lépésre legyen szüksége. A világ egyik legjobb CS:GO játékosa (ropz) is gimnázium mellett gyakorol, és külön engedélyekkel jár versenyre, ahol a reptéren írja a leckét. A Call of Duty World League-be 18 év alatt egyébként se játszhat Loyal, 15 évesen tehát teljesen felesleges kilépni a suliból a CoD profivá válás miatt.

Szerencsére azonban voltak olyanok, akiknek helyén volt az eszük.

A játékostársak és az idősebb esportolók gőzerővel próbálták meg lebeszélni Loyalt a rossz döntésről.

És bár meglepő, de a dolog vége Happy End lett. Az egész napon át tartó győzködés és az érvek súlya végül meggyőzte Loyalt. Elfogadta a tapasztaltabb esportolók véleményét és egyetlen nap után meggondolta magát.

Vitathatatlan tény, hogy ebben a korban még a tanulás az első. Ezt az idősebb esportoló generáció tökéletesen tudja, hiszen közülük már többen szembesültek vele, hogy karrierük után is kezdeni kell magukkal valamit.

Az egyik legjobb példa pashaBiceps, aki 2018 végén profi csapat nélkül maradt. Külön videóban hívta fel a fiatalok és a szülők figyelmét arra, mennyire fontos a tanulás minden gamer számára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva