Fortnite

Kikelt az egyik sárkány Polar Peaken?! – Eggyel kevesebb tojás található a kastély alatt


Polar Peaken újból történt valami egészen szokatlan!

A hetedik szezon talán legnagyobb talánya Polar Peakhez köthető. Az új terület először egy hatalmas hótakaró alatt érkezett, majd mikor az leolvadt a hegyről, kirajzolódott alóla egy kastély, amit sokan az Ice King kastélyának is neveznek. A hatalmas épület megjelenésével megérkezett a játékba a Fortnite első Mythic ritkaságú fegyvere, az Infinity Blade. A tárgynak nem volt hosszú élete, a közösség néhány nap alatt kitöröltette a kiadóval, ugyanis túl erősnek bizonyult a mindenható kard. Az Epic Games viszont hivatalosan is bejelentette, nem fognak leállni a Mythic-projekttel, újragondolják a rendszert, de biztosan érkezni fognak még hasonló tárgyak a játékba.

Szívdobogások után sárkányhangok – Ninja szerint érkezik a második Mythic tárgy

S most nagyon úgy tűnik, hogy valami hatalmas van készülőben, szintén Polar Peaken, Ninja legalábbis úgy gondolja, hogy a kastély alatt található sárkánytojások a játék második Mythic ritkaságú “eleméhez” fognak vezetni. Sokan úgy gondolják, hogy a sárkányok neutrális lények lesznek a Fortnite világban, melyeket ha valaki legyőz, kap egy mitikus fegyvert, vagy tárgyat, amit a győzelem megszerzésére fordíthat.

Már csak négy tojás található Polar Peaken – Reddit

Egészen eddig csak találgatások voltak, először megjelentek a tojások (szám szerint 5), aztán már szívdobogás is hallatszott a környezetükben, aztán egyszer-egyszer játék közben volt hallható egy-egy sárkányhang, most pedig a kastély alól eltűnt az első tojás. Most már csak négy tojást lehet fellelni Polar Peak alatt, s ez most nem egy bug eredménye. Eddig is lehetőségünk volt elpusztítani a tojásokat gránáttal, valamint volt olyan eset, hogy ha fölöttük kivágtuk a padlót, akkor egy-két tojás bebugolt és eltűnt, ám most nem ez a helyzet. Több menetben is leteszteltük, körültekintően vágtuk be magunkat a tojásokat tároló kis helyiségbe, és az összes alkalommal ugyan azt tapasztaltuk: Az egyik tojás eltűnt.

Nagyon reméljük, hogy ez azt jelenti, az Epic Games felgyorsítja az eseményeket, s hamarosan kiderül mi a tervük a tojásokkal. Még az is lehet, hogy a rejtett “Snowfall” Outfit is közrejátszik majd mindebben…!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva