Fifa

Ez erős hét lesz! Két 93-as játékos is befért a Team of the Weekbe


Lerántották a leplet a hét csapatáról a FIFA 19-ben.

Szerda délután van, mostanra pedig bizonyára már azok is tudják, hogy mit jelent ez, akik a FIFA 19-cel léptek be a FIFA világába: ideje megnézni, hogy az EA Sports ezúttal kiket válogatott be a hét csapatába. Nézzük a Team of the Week 18 felhozatalát!

Ahogyan arra számítani lehetett, a kapuban De Gea áll, aki a Tottenham elleni elképesztő teljesítményével vívta ki a részvételt, így a TOTY kártya után újabb felturbózott verziót szerezhetünk meg, mint ahogy a duplázó Suárez beválogatására is elég nagy volt az esély. Ott vannak a csapatban emellett a nagy nevek közül többek között Fabinho, Pedro, Parejo és Draxler is.

Az új In-Form kártyák szokás szerint szerda este 7 órától lesznek bonthatóak, így akinek valamelyik fenti játékosra fáj a foga, az ekkortól próbálkozhat a megszerzésükkel egy héten keresztül, legalábbis a pakkokból.

Alternatívaként pedig az idei évtől ott van természetesen a Weekend League is, hiszen akik legalább Silver 3 szintig jutnak a hétvégi ligában, azok választhatnak a teljesítményüktől függően egy vagy több játékost.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva