Fortnite

Az Epic Games elárulta, melyik hiba lesz 2019-ben a fejlesztők első számú célpontja


Örülhetnek az Edit Delay miatt panaszkodó játékosok, a kiadó ugyanis kiemelt problémaként tekint a hibára.

Ahogy arról már korábban írtunk, az Epic Games-nek egy új hiba javításához vissza kellett tennie az Edit Delay-t a játékba. Igen, ez valóban elég hülyén hangzik, de sajnos ez a helyzet. Az Edit Delay és a Ghost Shot azért került be ismét a játékba, mert a v7.20 után a fejlesztők mégis visszaállították a szerkesztési rendszert a v7.10-es állapotra.

A v7.20-as szerkesztési rendszer ugyanis az Edit Delay és a Ghost Shot problémákat megoldotta, de a kezdőszigeten való szerkesztések miatt gyakran szétesett az egész játék. Vagyis választhattak a két rossz közül, és inkább a kezdőszigetes szétesést ítélték súlyosabbnak. Ezt megoldották, de a másik kettőt így visszahozták.

Az Edit Delay és a Ghost Shot problémákat azonban továbbra is szem előtt tartja a kiadó.

Sőt, állításuk szerint 2019 egyik kiemelt fejlesztői törekvése lesz, hogy az késésből származó hibákat teljesen kiirtsák a játékból!

“Idén ez a hiba az egyik központi terület, kiirtani a felesleges késéseket.”

ÉS ez nem kizárólag az Edit Delay hibára értendő, hanem például az indokolatlanul magas pingekre is. A Közel-Keleten ugyanis egyre gyatrább pingekről számolnak be a játékosok, és kezdik megunni az Epic tétlenkedését.

Ahogy az Epic korábban megígérte, a pingek és Edit Delay problémáját, valamint az ebből származó Ghost Shot bugok is egy átfogóbb frissítésben oldják meg, amit külön tölteni kell majd. Ez azonban még hónapokba is kerülhet:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva