Fifa

Elég kínos így kiadni a Future Stars lapokat


Értjük mi a Future Stars lapokat, nem is lennének rosszak, ha...

Az Ultimate Team legújabb promóciója a Future Stars kártyák, melyekkel az EA elég rendesen átejtette a közösséget. Bár nem teljesen elbaltázott eseményről van szó, több sebből is vérzik.

Először is fogalmunk sincs, hogy miért kellett szinte rögtön a TOTY után új eseményt kiadni, amikor mindenki felélte a csapata tartalékait és FIFA pontban is mindenki soványan áll.

Kiderült az EA “nagy” bejelentése: jönnek a Future Stars kártyák

De ezt még el is fogadjuk, legalább valami újdonságot hoztak az UT világába. Azt viszont már tényleg nem tudjuk felfogni, hogy hogyan lehet ennyire felkészületlenül, félkészen megjelentetni valamit.

Arra gondolok, hogy a Future Stars nevű promócióban szereplő jó néhány játékosnak nincs rendesen lescannelt arca, sőt, rosszabb esetben még a nevüket sem tudják a kommentátorok, így pedig tulajdonképpen olyan, mintha egy rohangáló statisztika lenne csak a pályán.

Ez azért is nagyon elszomorító, mivel ezek a játékosok tényleg rendkívül meghatározóak lehetnek az UT-ben az elkövetkezendő években.

Persze sokkal nagyobb potenciál is lehetett volna a Future Stars lapokban, ezt azonban az EA nem merte meglépni.

Remek ötlet a közösségtől! – Ezzel dobhatnák fel a Future Stars lapokat!

Nektek tetszik a Future Stars promó? Esetleg rendelkeztek is már ilyen lappal? Engem nagyon kiakasztana, ha Vinicius-szal lőnék egy gólt, és egy alap generált arc kacsintana rám a gólöröm közben. Reméljük ez mielőbb rendezve lesz…

Ezt olvastad már?

Íme a leghasznosabb FIFA 19 cselek, amiket nagyon könnyű megtanulni

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva