Fortnite

Ezt most az Epic szúrta el: A fegyverhiba a Fortnite-ban is jelen van


Nem csak a PUBG-t érinti a fegyverhiba, még mélyebben van a probléma, mint gondoltuk.

Több ízben foglalkoztunk már a hibával, amit nemrég fedeztek fel a PUBG-ben. Nagyon úgy fest, hogy ez bizony a Fortnite-ban is megtalálható, ugyanis a híres streamer, DrLupo is ránézett játék közben, hogy ott mi a helyzet. A motor azonos, szóval simán fennállhat a hiba és a tesztjei szerint fenn is áll.

A streamer is arra a következtetésre jutott, hogy bizony az fps közvetlenül hatással van a fegyverek tűzerejével. A hibát tehát az Unreal Ungine 4 javításával tudják orvosolni, amit a Fortnite egész biztosan megkap, viszont a PUBG-t már több, mint 1 éve nem frissítették a fejlesztői, ami nem csoda, hiszen így is elég törékeny a motor ökoszisztémája.

Mi is pontosan ez a hiba?

A korábbi cikkünkben részletesen kifejtettük, de röviden arról van szó, hogy a fegyverek tűzsebessége és az fps-ünk között kapcsolat van. Tehát ha egy fegyver egy másodperc alatt 10 golyót lő ki, akkor 30 fps mellett a fegyver maximális tűzerejével tüzelhetünk. Ám abban az esetben, ha az fps-ünk már nem 30, hanem 31, akkor a fegyver veszít a tűzerejéből és lassabban lő. Ez nagyban befolyásolja a tűzharcok végkimenetelét, ami különösen kellemetlen, hiszen esport játékokról beszélünk.

Lehet tényleg van benne valami?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva