League of Legends

Új Mage Support és két Rework – Támogató reform az év elején, 2019 a Supportok éve lehet!


A Riot bőven ellátott minket teaserekkel az elmúlt napokban, erős év lesz 2019!

Egy relatíve csöndes előszezon után a Riot Games rákapcsolt, s az elmúlt néhány napban dinamittal hajtja a “hype-vonatot”. Trailer után trailert kaptunk a kiadótól, a közösség legnagyobb örömére, ismét sikerült mindenkit elvarázsolni az animációkkal.

Mindez persze azért kellett, mert a mai naptól (január 24.) elstartolt hivatalosan is a játék kilencedik szezonja, valamint megérkezett egy igazán masszív, 9.2-es szériaszámú frissítés. A frissítés mellé a Riot elkészített egy videót, amiben a rövidtávú terveit részletezte a kiadó.

A 2018-as év rövid összefoglaló montázsa után Joseph “New001” Tung elárulta a közösségnek, hogy min dolgozik jelenleg a Riot Games. Ami biztos, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az új játékmódokra, ezek közül az URF egy új változatát emelte ki, érkezik idén is új Versus esemény (Yasuo vs. Riven, Garen vs. Darius), folytatják a kollaborációt a Marvellel, valamint hamarosan kapunk egy rework csomagot, valamint egy teljesen új hőst is!

2019 a támogatók éve?

Kayle és Morgana – Riot Games

A legújabb Champion Roadmapből kiderült, a Kayle-t és Morgana-t érintő reworkök már a kertek alatt vannak, hamarosan még több információt fogunk róluk megtudni. Ami biztos, hogy Kayle egy teljes VGU-t fog kapni, míg Morgana csak egy vizuális újragondolást. Mivel a 9.2-es ciklussal egy teljesen új hős, Sylas érkezett a játékba, így nagy valószínűséggel a két rework lesz a soron következő nagyobb újítás.

Az új Support karakter előtt!

Riot Games

Így van, a Riot Games ugyanis a 2019-es teaserben bejelentette, a Sylas után következő új LoL hős egy Mage Support lesz. Jelenleg sokat még nem tudni a karakterről, a kiadó csupán egy teaser képet osztott meg a közösséggel, amin egy érdekes varázskönyv látható. A stílus számunkra Luxot idézi, lehetséges, hogy az új támogató valamilyen szinten kapcsolatban fog majd állni a demaciai varázslónővel.

A 2019-es év tehát könnyen lehet, hogy a Support játékosok éve lesz, két olyan hős is kap reworköt hamarosan, akiket könnyedén el lehet hozni az alsó ösvényre, valamint már felkészül egy olyan új karakter is, akit egyértelműen a lövészek mellé terveztek. Kelleni is fog egy stabil támogatóréteg, ugyanis a Marksmen pozíció látott már szebb időket a mostaninál…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva