PUBG

A PUBG Corp. megerősítette: Végre javítanak Erangel lootján!


A várva-várt álom úgy tűnik, hamarosan eljön!

Hiába jött Vikendi, a 25. update és sok más újdonság, hiszen a PUBG közösségen belül még mindig óriási szívfájdalmat okoz a játékosoknak a gyenge minőségi loot Erangelen. A téma szinte minden héten újra előjön, ezt a PUBG Corp.-nak is feltűnt, ugyanis most végre a PUBG közösségi menedzsere, Hawkinz is hozzászólt a témához.

“Csak úgy mint ti a közösségen belül, mi is beszéltünk rengeteget erről belsőleg. Tervezzük, hogy javítunk a játékélményen ezen az éven, beleértve számos kulcsfontosságú ponton, emellett megértjük, hogy Erangel lootja nagy kín jópáratoknak.

Annak ellenére, hogy jelenleg nem tudok semmilyen konkrétumot megosztani veletek, nagyon jól ismerjük a visszajelzéseitek és nagyon köszönjük! Elnézést kérek a nem konkrét válasz miatt. Amint további információink lesznek, meg fogjuk osztani mindannyiótokkal”

Túl sok konkrétummal nem nyűgözött le minket Hawkinz, de az szinte biztos, hogy Erangel lootján változtatni fognak a közeljövőben. Még azt is el tudjuk képzelni, hogy Hawkinz korábbi ötletei bekerülnek a játékba, hiszen korábban óriási sikert arattak a közösségen belül. Reméljük, hogy hamarosan tényleg javítanak a looton, addig türelmesen várunk, ahogyan idáig is tettük…

Ezt olvastad már?

Félelmetesen jó ötlet: A PUBG Corp. menedzsere szerint jöhetne a jobb loot és szétválasztaná a játékmódokat

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva