PUBG

Félelmetesen jó ötlet: A PUBG Corp. menedzsere szerint jöhetne a jobb loot és szétválasztaná a játékmódokat


Végre nagyobb változtatás következhet be a metában.

Azt leszögezhetjük, hogy a PUBG jelenlegi állapotával sokan nem elégedettek, annak ellenére, hogy rég volt ilyen jól játszható a játék. Egyik játék sem tökéletes, a PUBG-n is lenne mit javítani természetesen, Hawkinz, a PUBG Corp. közösségi menedzsere is ezen törte a fejét és egy rendkívül érdekes ötlettel rukkolt elő, amit természetesen egyből felkapott a közösség.

Először chocotaco streamje alatt osztotta meg gondolatait, majd részletezte, hogy pontosan mire is gondolt.

Különítsük el a TPP/FPP módot sokkal jobban egymástól

Jelenleg a TPP, illetve az FPP mód csupán a kameranézetben különbözik, Hawkinz szerint viszont ezen is változtatni kellene. Az már jó ideje kiderült, hogy a TPP játékosok sokkal jobban megválogatják, hogy mikor harcolnak, azaz gyakoribb a kempelés és a menekülés. Ezzel szemben az FPP módban játszók sokkal inkább keresik a konfliktusokat, bátrabban belemennek a tűzharcokba és lehetőség szerint kevesebb időt töltenének el a lootolással és többet a harcokkal. Azt viszont mindannyian tudjuk, hogy ebbe az RNG gyakran beleszól és elég sok időbe tud telni, mire egy értelmes alapfelszerelést össze tudunk szedni, scope-pal, megfelelő mennyiségű heallel, na meg valami értelmes fegyverkombóval.

Épp ezért kellene a játékmódokat elkülöníteni Hawkinz szerint!

Mit is jelent ez pontosan?

  • 1. játékmód (kizárólag TPP-ben): Minden maradna a jelenlegiben, mind a loot, mind pedig a vörös, kék zónák tekintetében. Egyedül a lvl3-as sisakokat lehetne visszahozni.
  • 2. játékmód (kizárólag FPP-ben): Több, illetve jobb minőségű loot, valahol félúton a jelenlegi és az esportban használt beállítások között. Vikendi stílusú, kisebb vörös zónák és a biztonságos zóna megváltoztatása úgy, hogy a késői játék során se legyen probléma, ha nem rendelkezünk járművel. A játékosok számát le kellene korlátozni 80-ra, a lvl 3-as sisakokat pedig csak a dropban találhatnánk.
  • Esport játékmód (FPP): Ha valaki ki akarja próbálni magát esport körülmények között, akkor lehetősége legyen, ugyanis itt minden beállítás a 2019-es esport szabályok szerint lenne, maximum 64 játékossal.  Jóval több (jobb minőségű) loottal, esport körökkel és vörös zónák nélkül.

Ez egyelőre még csak Hawkinz véleménye, illetve koncepciója, ami könnyen lehet hogy koncepció marad örökké és nem valósítják meg. Ezzel szemben valószínűnek tartjuk, hogy most próbálnak tapogatózni a fejlesztők, hiszen könnyen eldőlhet, hogy mennyire szimpatikusak ezek a teóriák a játékosoknak. Ha jó a fogadtatás, akkor könnyen lehet, hogy hamarosan viszontláthatjuk a játékban, csak nehogy az történjen, mint annak idején a 10. update-tel (pedig mennyire jó is volt az..).

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Ezt olvastad már?

“Ez a játék ártalmasabb, mint a drogok” – Be akarják tiltatni a PUBG-t Indiában

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva