Gaming

Áll a bál a Metro: Exodus körül, a kiadó offolta a Steamet az Epic kedvéért


Elég érdekes húzás ez, ennyire kevés idővel a megjelenés előtt.

A Metro: Exodus kizárólag az Epic Store-ból lesz elérhető a megjelenéskor, tudtuk meg a legújabb hírekből. A hírt megelőzte, hogy a Division 2 is elérhető lesz az Epic-nél, a Ubisofttal egy több játékból álló szerződést kötöttek.

Ha már előrendelted a Steamen a Metro: Exodus-t, minden további nélkül megkapod, és a megjelenés napján játszhatod, a további előrendeléseket azonban letiltották a steamen. A megjelenő üzenet egy részéből világossá válik, a Steam sem számított erre a változtatásra, és ők is csak most tudták meg, hogy a játék végül nem jelenik meg az ő platformjukon.

A játék egyébként 10 dollárral olcsóbban, 50 dollárért kerül fel az Epic digitális üzletébe. Ez a jobb feltételeknek köszönhető, hiszen az Epic kevesebb részesedést kér mint a Steam az eladott példányok után. Míg a steam 30%-ot húz le minden játék árából, az Epic mindössze 12 százalékot kér.

Témába vág:

Még mindig a PC a fejlesztők kedvenc platformja!

A Deep Silver CEO-ja elmondta, ez egy nagyon jó lehetőség, hiszen így több forrás marad a tartalom gyártásra, vagy éppenséggel olcsóbban tudják adni a végterméket, ahogyan az most is történik majd a Metro: Exodus-szal.

Természetesen a sima és a Gold kiadás is elérhető lesz az Epic Store-ból. Ha érdekelnek a digitális könyvek és az eredeti OST, érdemes vetni rá egy pillantást.

Mit gondoltok? Az elkövetkezendő időben megdőlhet a Steam egyeduralma, vagy reagálnak, és csökkentik a 30%-os részesedést? A versengés győztesei mindenképpen mi, játékosok leszünk, szóval izgatottan várjuk a fejleményeket.

Ezt olvastad már?

“Kevés szülő érti ezt az egészet” – Mi is az esport valójában?

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva