PUBG

Egy 11 éves indiai fiú mindent megtesz azért, hogy betiltsák a PUBG-t


Nem az első alkalom, hogy be akarják tiltatni a játékot.

Egy egészen elképesztő dolgot vett a fejébe az indiai származású Ahad. Valamiért nagyon kiakadhatott a PUBG-re, ugyanis az Indiai Kormánynak írt egy részletes levelet, amiben kifejti, hogy miért kellene kitiltani a PUBG-t és a PUBG Mobile-t az országból.

A PUBG telefonon is népszerű

A levelet 7 miniszternek is eljuttatta, a címzettek között volt az  elektronikáért és IT-ért, illetve az oktatásért felelős miniszter is.

“Haladéktalanul be kell tiltani az online PlayerUnknown’s Battlegrounds [PUBG] játékot, mivel az  olyan erkölcstelen magatartást hirdet, mint az erőszak, a gyilkosság, az agresszió, a lootolás, a szerencsejáték függőség vagy az online szívatások (cyberbullying).”

A fiatal fiú a saját kezébe venné a dolgot és a bíróságra vinné a dolgot abban az esetben, ha a kormány nem tiltja be a játékot azonnal.

“A törvényeknek megfelelő jogi (polgári és büntetőjogi) eljárásra és ügyvédre lesz szükségem, természetesen az Önök költségére.”

Korábban már napirendi ponton volt a PUBG betiltása Indiában, ugyanis a 10-12.-es tanulók rossz érdemjegyeit a PUBG népszerűségének tudták be. A játékot azóta még nem tiltották be az indiai régiókban.

Forrás: news18.com
A borítókép csupán illusztráció.

Ezt olvastad már?

“Ez a játék ártalmasabb, mint a drogok” – Be akarják tiltatni a PUBG-t Indiában

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva