Fortnite

Hivatalos: Marshmello az Item Shopban! – Minden, amit a Marshmello x Fortnite eseményről tudni érdemes


A Fortnite leghatalmasabb egyszeri eseménye hamarosan kezdetét veszi!

Sokan úgy gondolták, hogy a v7.30-as fájlok között talált Marshmello karaktermodell, csak egy NPC lesz a Marshmello x Fortnite esemény alatt. Nos, akik abban reménykedtek, hogy egy ilyen ziccert nem hagyhat ki az Epic Games, végül nekik lett igazuk, Marshmello már megvásárolható az Item Shopban 1500 V-Bucks-ért, a karakter mellett pedig egy hozzá illő Mello Rider Glider valamint egy exkluzív, Marshmello zenéjével színesített Marsh Walk Emote is.

 

Maga a koncert pedig már itt van a kertek alatt, Marshmello hivatalos oldalán és a Fortnite-ban található poszterek alapján február 2-án ad egy hatalmas bulit a DJ, a Pleasant Parkban található (jelenleg) amerikai focipályán.

Képmetszet Marshmello hivatalos oldaláról

Hogyan nézhetem az eseményt?

Többnyire az ilyen jellegű egyszeri eseményeket a Fortnite-on belül lehetett eddig csak megtekinteni, de mivel ez lesz az eddigi legnagyszabásúbb bulija a játéknak, így valószínűleg hivatalos Fortnite streamet is fogunk kapni az Epic Games-től. Persze, ha ez valamilyen oknál fogva nem jönne össze, szinte biztos, hogy a koncert időpontjában több százan fogják streamelni a Twitch-en az eseményt, szimplán csak be kell csatlakoznunk az egyikbe.

Az Epic Games már készül a bulira. Épül a színpad! – Epic Games

Ha pedig végig szeretnénk élni az élményt, mint vendégek, akkor bizony az Epic előkészített egy játékmódot, ami garantálja, hogy ne legyen a hatalmas koncertből tömegmészárlás. (Biztosan vannak olyan játékosok, akik abban reménykedtek, hogy a koncert alatt döntenek majd kill rekordot…)

JH9 – Twitter – Epic Games

Lesz ugyanis külön LTM-e az eseménynek, Party at Pleasant néven fogjuk megtalálni a módválasztóban. Értelemszerűen még nem élesítette a kiadó, majd a koncert kezdetének környékén fog megjelenni a mód. Nem lesznek fegyverek, nem sebezhetjük meg ellenfeleinket és ha valami oknál fogva összetörnénk magunkat a koncert során, vagy előtt, akkor újra fogunk éledni, nem maradunk le semmiről.

A koncert magyar idő szerint február 2-án, este 8 órától lesz megtekinthető a játékban!

A streamerekre is figyeltek

A legnagyobb ellenségük a tartalomgyártóknak a szerzői jogok miatt letiltott videók. Nem egyszer látni olyat, hogy néhány másodpercig egy videó hátterében felhangzik egy szám, s emiatt a Youtube, vagy a Twitch letiltja a tartalmat az adott csatornáról. A Marshmello x Fortnite esemény során nem kell ettől tartani, az Epic hivatalosan bejelentette, nem fog senki copyright támadásokba ütközni, megtarthatja a csatornáján mindenki a saját felvételét. Ami viszont egyértelmű, hogy ezek után a videók után nem fognak a tartalomgyártók pénzt kapni.

 

Ingyen tartalmakat is kapunk az esemény apropójából

Az Epic Games gondolt azokra is, akik nem szeretik a pénztárcájukat nyitogatni, három teljesen ingyenes tartalmat nyithatunk meg az esemény során, egy graffitit, egy emote-ot, valamint egy exkluzív, Marshmello stílusú Pickaxe-et.

A Junk Junctionben található koncert poszter – Epic Games

A teljes kihíváslista még nem ismert, de az első feladatot, aminek a díja egy graffiti, már teljesíthetik a játékosok. Egyetlen dolguk van, fel kell kutatniuk egy Marshmello koncert posztert. A szóban forgó posztert például meg lehet találni Junk Junctionben. Körülbelül 2 perces feladat egy ingyen graffitiért, nem is rossz!

A Mello Spray – Epic Games

Ugyan a játékban csak később élesedik a második és a harmadik kihívás, a leakerek nem szeretnek várni, így elő is kutatták a forrásfájlokból a maradék kihívásokat. A Showtime Challenges részeként kapunk egy látogatós, egy táncolós, valamint egy emote-olós feladatot is.

Epic Games
  • Táncolj…
    • 1. szint: egy kamion stop táblán.
    • 2. szint: az új Durrr Burger étterem tetején.
    • 3. szint: a színpad tetején.
  • Látogasd meg a Showtime buli helyszínét!
  • Használd a “Keep it Mello” emote-ot (a második kihívás jutalom) egy oázisnál, egy jégkrém szalonnál és egy befagyott tónál!

Jó szórakozást a Fortnite eddigi legnagyobb bulijához!

Ezt olvastad már?

Nem volt kérdés – Ninja és Marshmello behúzta a Fortnite Pro-AM fődíját!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva