PUBG

Egy új modern autó és újabb fegyver érkezhet hamarosan


Modern köntösbe öltözött PUBG? Elég nehezen tudjuk elképzelni, de nem rossz ötlet!

Nemrég érkezett meg Vikendi, ám a PUBG fejlesztőcsapata nem pihen, ugyanis ismét bekerült pár újdonság a játékba. Ezt a pakkot most a kínai adatbányászoknak köszönhetjük.

A PUBG-ben nem igazán láttunk idáig modern járművet, szóval még az is lehet, hogy hamarosan egy újabb fordulatot vesz a fejlesztési irány és valami modernebb pályát kapunk. Egyébként könnyen lehet, hogy tényleg ez következik a sorban, ugyanis a PUBG Corp. előszeretettel dolgoz ki teljesen új témákat, ezt Miramar készítésénél árulták el a fejlesztők, napjaink környezete viszont idáig nem tűnt még fel a játékban. Persze az is benne van a pakliban, hogy ez csak egy úgynevezett “placeholder”, azaz nem lesz felhasználva a későbbiekben, csak valamiféle tesztre használták fel.

Sajnos konkrét fegyver még nem szivárgott ki, de egy új lőszertípus, a 0.22-es tűnt fel, aminek a dobozán “Long Rifle Hi-Speed” felirat áll, szóval valami távcsöves, könnyebb kaliberű fegyverre számítunk.

“Aligha van közismertebb golyós kaliber, mint a .22 LR (5,6x15R). Levente- és kispuskák működnek vele immár több, mint százhúsz esztendeje. Elsőrangú kártevő gyérítő, hangja diszkrét, hatása viszont – kicsinységéhez képest – félelmetes.”

 

Ezen felül újabb csomagot kapnak a streamerek, Kar98k, egy M4 és egy AKM skin is érkezik. A streamerek továbbá saját pulcsit/felsőt is kapnak a logójukkal ellátva. Feltehetőleg hasonlót kap majd bLYYY is, remélhetőleg az elkövetkezendőkben az ő skinje is megérkezik.

A borítókép csupán illusztráció

Ezt olvastad már?

Fűbáró szimulátor érkezik Bozonttal a főszerepben (18+)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva