Gaming

Fűbáró szimulátor érkezik Bozonttal a főszerepben (18+)


Itt nem a tépés lesz a legfőbb cél.

A Breaking Bad után szabadon, a Devolver Digital ezúttal egy igazán megosztó alkotást jelentett be. Ugyanis a Weedcraft Inc. során elmerülhetünk az alvilág fűtermesztő mocsarában, ami egyáltalán nem lesz egyszerű.

Aki egy egyszerű otthoni kertész szimulátorra számít, azt el kell szomorítsuk, ugyanis egy rendkívül komplex játék lapul a motorháztető alatt. A játéknak csupán a kezdete, amikor megvan a termés, utána dealereket és vevőket kell szereznünk és minél nagyobbra nőni. A növekedéssel pedig a kockázat is nő, épp ezért egy idő után le kell fizetnünk politikusokat, rendőröket, hogy nyugodtan működtethessük a bizniszt.

Mindezek mellett a marihuána kertészetünkről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a fű minőségére is figyelnünk kell. A nagyobb profit érdekében tökéletesítenünk kell a növényeket, amelyeket kedvünk szerint keresztezhetünk.

A fejlesztők külön a poén kedvéért választották a Scooby-Doo-ból ismert Bozontot!

Egyes teóriák szerint Bozont a fű miatt szereti annyira a Scooby Snacket és a hatalmas étvágyát.

A Weedcraftnak egyelőre nincs még pontos megjelenési dátuma, annyit tudunk, hogy még 2019-ben megjelenik. A játékról készült felvételek alapján elég jól állnak a fejlesztéssel, az első körös béta teszteket pedig januárban lezavarták, szóval remélhetőleg pár hónapon belül megérkezik a teljes verzió.

Ezt olvastad már?

Megérkezett az Apex Legends – Minden infó, amit az EA új ingyenes battle royale-járól tudnod kell

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva