PUBG

A PUBG miatt hagyta ott terhes feleségét


Már megint a PUBG a felelős.

Nem az első eset, hogy a PUBG-t támadják, ám ezúttal legalább nem akarják betiltatni a játékot egy mondvacsinált ügy miatt. A maláj social médiában futótűzként terjedt annak a terhes nőnek az esete, aki a PUBG miatt veszítette el a férjét.

A nő állítása szerint a férje testvére mutatta be a játékot először a házaspárnak. A férfi viszont olyan szinten ráérzett a battle royale ízére, hogy minden idejét a PUBG-vel töltötte. Egész estéket játszott végig és minden kötelességét elhanyagolta, még dolgozni sem járt be, hiszen az átjátszott éjszakák után gyakran elaludt és nem tudta a kezében tartani a dolgokat. Ezt természetesen szóvá tette a felesége, aki mellékesen 4 hónapos terhes jelenleg. A játék miatt egyre többet vitatkoztak, végül a férfi fogta magát, összepakolt és elhagyta a családját.

A nő a Facebook poszttól várja a fordulatot, elárulta, hogy szeretné, ha visszamenne hozzá a férje:

“Már egy hónapja, hogy elhagyott minket. Csak magunkra számíthatunk minden felmerülő nehézség esetén. Mielőtt elkezdett PUBG-zni sokkal toleránsabb volt, de aztán minden rosszabbra fordult, amikor megismerkedett a játékkal. Imádkozunk az Istenhez azért, hogy visszatérjen hozzánk.”

Az ázsiai régiókban még mindig borzasztó népszerű a PUBG és a PUBG Mobile. Korábban az iszlám vallási vezetők, sőt nemrég egy 11 éves fiatal is be akarta már tiltatni a PUBG-t, de sajnos már arra is volt példa, hogy egy 13 éves fiatal öngyilkos lett, ott is a játékot kiáltották ki a bűnösnek.

A borítókép csupán illusztráció

Korábban történt

A PUBG miatt lett öngyilkos egy 13 éves fiú

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva