Fortnite

Már elérhető a Frozen Gear Bundle! – Valamint egy teljesen új skin szett is érkezett az Item Shopba


Igazán komolyan veszi az Epic a leakerek elleni harcot, szabályosan alig van már, amit előre megjósolnak az adatbányászok.

Ez most már hivatalos, a leakerek közel sincsenek már tárgyalóképes helyzetben, az Epic Games az utóbbi hetekben ugyanis teljesen átvette az irányítást. Korábban minden újdonságot elő tudtak varázsolni az adatbányászok a forrásfájlok közül, ám ez a tendencia mostanra teljesen megváltozott. Sorra érkeznek olyan skinek az Item Shopba, amiknek még csak a tervezéséről sem hallottunk soha, ezzel élesítve az impulzusvásárlást.

Frozen Gear Bundle – Epic Games

A mai napon két teljesen új ajánlat is debütált az Item Shopban, megérkezett a Frozen Gear Bundle, valamint megvásárolható Snowstrike is.

A Frozen Gear Bundle lényegében a Frozen Legends Pack kiegészítőcsomagja, Raven jeges Glidere, Pickaxe-e, valamint a Love Ranger szintén fagyos Harvesting Toolja található meg a pakkban, meglehetősen kedvező áron. Három kozmetikai tárgy 1000 V-Bucks-ért?! A gyűjtőknek kötelező vétel!

Snowstrike és Glidere – Epic Games

Igazán kedveli a “polkorrektséget” az Epic, így várható volt a férfi Snowfoot skin mellé egy női kiadás is. Majd’ egészen pontosan egy hónappal a férfi modell megjelenése után megérkezett az Item Shopba Snowstrike, a szintén Epic (Lila) ritkaságú Outfit. A ritkaságából már rájöhettünk az árára is, 1500 V-Bucks-ért árulja az Epic a boltban, így aki hozzá szeretné adni a skint a gyűjteményéhez, akkor bizony határozottan bele kell nyúlnia a pénztárcájába.

Snowstrike egyébként egy tematikus szettel érkezett a Shopba, megvásárolható hozzá a Snowblades Glider (800 V-Bucks), valamint az Inverted Blade Pickaxe (500 V-Bucks), hogy teljes legyen a játékélmény.

Mától éles a Share the Love esemény is, így biztosan lehet még meglepetésekre számítani az elkövetkező hetekben, kíváncsian várjuk az Epic rejtett Item Shop tartalmait!

Ajándék skinnel és 4 divízióval érkezett meg a Fortnite Ranked: itt a Share the Love esemény!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva