Gaming

Mit jelent az Apex Legends a Battlefield 5 battle royale módjának?


Talán még az EA is meglepődött az Apex Legends startján. De mit jelent ez a Battlefield 5 hamarosan érkező BR módjára nézve?

A már régóta várt Battlefield 5 Firestorm módja idén tavasszal érkezik, és nem csak a Fortnite / PUBG duó ellen kell harcba mennie, hanem az EA új üdvöskéje, az Apex Legends ellen is.

Andrew Wilson, az EA feje szerint nincs mitől tartani, mindkét játéknak megvan a maga célközönsége, lesz helyük egymás mellett a piacon.

Azt látjuk, hogy a közösség, akik ilyen fajta játékokkal játszanak több száz millióan vannak. Hiába mindkét játék battle royale, szerintünk az által, hogy másféle játékélményt kínálnak, nagyon jól meg fognak férni egymás mellett.

Ugyan ezen az eseményen Andrew azt is megerősítette, hogy a BF5 sajnos nem teljesítette a vele szemben állított eladási elvárásokat. Ezen mondjuk nem vagyunk meglepve, már a megjelenés előtt is csak a balhéi miatt hallottunk leginkább a játékról.

Bár az Apex Legends már most versenybe szállt a Fortnite-al és a PUBG-vel a számok alapján, az EA-nél abban bíznak, tud annyi különlegességet, és újdonságot hozni a Battlefield 5 élmény, mely helyet nyit neki majd a legnagyobb br játékok között.

A Battlefield sokkal több stratégiát fog igényelni, vezethető járművek lesznek benne, és sok más egyedi dolgot fog hozni, mely megkülönbözteti majd az Apex Legends-től, persze a célközönsége is ezáltal más.

Szerintetek tényleg bízik az amúgy is bukottnak pecsételt Battlefield 5 battle royale módjában az EA, vagy csak a látszatát akarják kelteni, hogy még nem tettek le teljesen a DICE játékáról.

Ezt olvastad már?

Pánik üzemmódban az Epic Games – Ingyen ajándék a játékosoknak, négyszeres pénz a tartalomgyártóknak

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva