Fortnite

Megborult a frissítésrend! – Csak holnap érkezik a v7.40 és a beígért tartalmak


Sokan várták az új frissítés, ám még egy napot biztosan várniuk kell.

Ebben a szezonban még nem történt olyan, hogy ne tartotta volna magát a Save the World Road Map-hez az Epic, ezúttal viszont úgy tűnik kivételt tesz a kiadó. Persze ez sem volt tökéletes szezon, a Driftboardokra például a “megjelenésük” óta várunk, az is lehet, hogy az Epic Games nemes egyszerűséggel megfeledkezett a papíron már élesített egyszemélyes járművekről. Mondjuk ez csak sarkítás, biztosan folyamatosan azon dolgoznak, hogy megérkezhessen a tárgy a játékba, a probléma a kommunikációval van.

Bár nem ebben az esetben! Ugyanis az utolsó pillanatban, de az Epic Games PR menedzsere, Nick Chester Twitteren bejelentette, a sokak által várt v7.40-es frissítés ezúttal szerdán (02.13.) fog érkezni.

 

A közösség persze egyáltalán nem örült mindennek, ugyanis több olyan játékmenetváltozást is bejelentettek már a v7.40-es ciklusra, ami sokak szerint hatalmasat dobhatna a játékon. Ilyen például a Stormwing repülőgép nerf, a frissítés után ugyanis nem leszünk képesek áttörni velük az építményeken. Valamint sokan megörültek a Zipline változtatásoknak is, a közlekedési lehetőséget ugyanis a v7.40-től egy interakciós gombbal lehet majd igénybe venni, nem fogunk elvándorolni a világ végére velük az akaratunkon kívül. Mindezek mellett pedig még biztosan érkezik egy Hand Cannon és Rocket Launcher gyengítés, így akár a közösség által a legjobban kedvelt frissítéssé is kinőheti magát a v7.40.

RPG & Deagle nerfet és balance változtatásokat is hoz majd a Fortnite v7.40!

Az előrejelzések szerint a frissítésnek nemcsak a napja, hanem a pontos ideje is változhat! Jelenleg a legtöbb forrás a megszokott délelőtt 10 órás frissítésidő helyett délután 2-re datálja a v7.40 érkezését.

Egy biztos, bármikor is érkezzen a frissítés, mindenképpen jelezni fogjuk!

Ezt olvastad már?

Ajándék skinnel és 4 divízióval érkezett meg a Fortnite Ranked: itt a Share the Love esemény!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva