R6

Végre egy normális méretű pálya: a közösség alapvetően pozitívan fogadta az Outbacket


Mutatjuk, hogy mik voltak a visszajelzések.

Tegnap lehullt a lepel az Operation Burnt Horizonnal érkező új mapről, mely az Outback nevet kapta.

Menetrendszerű spoiler: bemutatkozik az Outback, az Oregon és a Clubhouse keveréke

A közösség alapvetően pozitívan fogadta leírás és teaser alapján az új pályát – most ezekből a visszajelzésekből szemezgettünk.

Elsőként a Reddit kommenteket pörgettük végig, ahol masszív mennyiségű upvote-ot (=egyetértés jele) kaptak a következők:

Tulajdonképp mind egy kaptafa: az első kommentelő egy Coastline méretű pályára vágyik, a második is egy kisebb mapben reménykedik, a harmadik pedig örül annak, hogy a régi dijájn filozófia alapján született meg az Outback – vagyis a Clubhouse és az Oregon keverékeként.

Kiemelik a rajongók, hogy a legutóbbi két pálya túl nagy lett (és idesorolható az átdolgozott Hereford Base is) – a területek jelentős része érintetlen és értelmetlen 1-1 meccsen, ráadásul a nagyobb tér a roamereknek kedvez.

Másodikként pedig a ti hozzászólásaitokat olvasgattuk – alapvetően nektek is bejön.

Amint olvasható vegyesebbek a visszajelzések, de annak legtöbben örültetek, hogy nem megint egy óriási map jön – ilyen téren tehát egyeznek a vélemények.

Úgy tűnik tehát elsőre, hogy ezt most sikerült eltalálnia a Ubisoftnak – persze puding próbája az evés, meglátjuk, hogy élesben is hasonlóan pozitív lesz-e a visszajelzés.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva