Fortnite

Újból csúszik a v7.40 megjelenése! – Rendszerhiba és Stormwing hotfix viszont érkezett


Nem megy ez most az Epic Games-nek sajnos.

Kissé kapkod mostanában az Epic Games. Biztosan látják a játékosszámon, hogy az Apex Legends borsot tört egy pillanat alatt az orruk alá, de abban nem vagyunk biztosak, hogy a fejvesztett kapkodás fogja mindezt megoldani a számukra. Nem nagyon történt még olyan, hogy körülbelül fél héttel a hivatalos frissítésmegjelenés előtt információkat szivárogtasson ki a tartalomról az Epic, ez viszont most, hogy szorul a hurok, megtörtént. Bejelentettek egy halom olyan egyensúly változtatást, amiért már hetek, sőt hónapok óta könyörög a közösség, majd az egészet úgy ahogy van el is szúrták.

Megborult a frissítésrend! – Csak holnap érkezik a v7.40 és a beígért tartalmak

Legalábbis biztosan nem szereznek új rajongókat a jelenlegi ténykedésükkel, ugyanis zsinórban másodjára halasztják el a v7.40-es ciklus megjelenését. Érdekes, hogy éppen akkor történnek a technikai malőrök, amikor az új konkurencia bankot robbant, ők pedig a csillagokat is leígérték az égről a játékosaiknak. Tisztán látszik, hogy pánik üzemmódban van a kiadó és csak az ígéretekkel, valamint az ajándék tartalmakkal tudják valamennyire megfogni a játékosáramlást. A baj ezzel csak az, hogy idővel elfogy a játékosok türelme és így még olyan potenciális játékost is elveszíthet az Epic, aki alapvetően megmaradt volna a Fortnite mellett.

 

Korábban már írtunk arról a hibáról, hogy a konzolokon sokkal pontatlanabbak a Stormwingek, mint PC-n. Nos, éjjel a Fortnite hivatalos Twitter oldalán megjelent egy bejelentés, miszerint élesítettek egy hotfixet, ami orvosolja a PS4-es repülőgép hibákat. Sokan meglepődtek ezen, ugyanis már időpontja is volt a néhány órával később élesedő v7.40-nek, bőven belefért volna ez a kis javítás az új ciklusba. Persze jött egy órán belül a felismerés, ez a hotfix is csak egy erőltetett húzás volt, ugyanis újból eltolták a v7.40 megjelenését egy “utolsó pillanatban felismert hiba” miatt.

 

Hab a tortán, hogy a megszokott frissítésidőben lehaltak egy rövid időre a szerverek, sokan azt gondolták mégis megérkezett időben a v7.40, az Epic Games odatette magát és végül megoldották a frissítéshibát. Végül kiderült, hogy szó sincs ilyesmiről, a rövid karbantartást nem tervezték be előre, gyakorlatilag lehalt minden, mialatt valószínűleg az új frissítést próbálták használhatóvá tenni.

 

Valami nincs rendben az Epic Games háza táján, de legalább most már nincs kiírva a v7.40-hez új időpont. Ha még a mai nap érkezik, természetesen le fogjuk hozni, de az igazat megvallva, erre egyre kevesebb esélyt látunk…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva