Counter Strike

Nagyon belehúzott a Valve, ez már a harmadik mini hotfix a héten!


Először a GOTV hibákat, majd a radart javították a fejlesztők, ezúttal a C4 és a Smoke bugot hozták helyre.

Hétfőn még nem gondoltuk volna, hogy ennyire UPDATE-ekben gazdag hetünk lesz, mikor megkaptuk az első mini hotfixet. Javították a beakadó GOTV töltő képernyőt és a Pick’Em betöltések akadozását. Aztán kedden jött az első meglepetés, mikor a Major előtti napon behozták a “TACO UPDATE-et”.

A profi játékosok (TACO vezetésével) kisírták a radar hiba kijavítását, amit a Valve egy nap alatt meg is oldott.

És itt még nem volt vége, szombatra virradóan megérkezett a harmadik mini hotfix adag. Ezúttal három dologra fókuszált a Valve, egy fontos, egy kevésbé zavaró és egy totálisan ritka hibára.

  • Javították a smoke bugot, amikor a füst látszólag már elmúlt, de mégis eloltotta a molotovot. Ezentúl, ha a smoke látszólag már eltűnt a földről és már csak a levegőben terjed belőle egy pici, attól még alatta a földön nem fogja kioltani a tüzet. Ez a három közül a legfontosabb, ugyanis főleg egy Majoron, rettentő fontos a gránátok időzítése, amit durván keresztül tud húzni egy ilyen hiba. Mostantól azonban nem történhet ilyen, ha a földön már nincs smoke, nincs határa a molotovokra és gyújtókra.
  • Javították azt a ritka hibát, amikor a C4-esen még az ünnepi csomagolás volt látható. Kellemetlen és elég feltűnő jelenség, de azért kör csak ritkán múlik rajta. Kevésbé zavaró, de hiányozni persze nem fog.
  • Beállították a Pick’Em tippeket a Top24-es csoportkör lezárulta utánra, hogy a helyes tippeket mutassa. Mivel még nincs vége a csoportkörnek, nekünk fel se tűnhetett, hogy ez a tervezőasztalon hibás lett volna.

Bárcsak az év mind a 365 napján ilyen aktív lenne a Valve és ennyire odafigyelnének a hibajavításokra. Jó lenne, ha nem csak a Major alatt hallanák meg a játékosok kéréseit, hanem egész évben ilyen tempóban jönnének a hotfixek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva