Fortnite

Tfue szülinapja alkalmából 1 millió dollárt szórt el, miközben egy battle bus-szal járta a várost


Nem mindenki költ el ennyi pénzt a születésnapján, az biztos!

Tfue már jó ideje nagyban nyomja az ipart. A Fortnite-nak és a nézőközönségének hála nem panaszkodhat, ha az anyagiakról van szó. Nemrég feltöltötte a legújabb videóját YouTube-ra, amiben 1 millió dollárt, azaz 280 millió forintnak megfelelő összeget tapsolt el egyetlen nap alatt.

Nem is olyan könnyű ennyi pénzt elkölteni, persze csak ha szórakozni is akar mellette az ember. Még tavaly Elon Musknak, a Tesla vezérigazgatójának megígérte, hogy amiért válaszolt a tweetjére, beruház egy Teslára. Így is tett, a videóban mutatta be a vásárlást.

“22 éves vagyok és még sosem volt autóm, ember!”

Az elején még csak különböző boltokban múlatják az időt, Tfue népszerűsége itt is megvillan, ugyanis meglehetősen sokan ismerik fel a streamert. Persze az egészre a Battle Bus is rátesz egy lapáttal, ami nem épp egy átlagos jármű a sztrádán.

Ezen kívül vett egy raktárat és egy jet ski-t is. Összesen így pont egy millió dollárt költött el, ugyanis a Tesla Model X 140 ezer dollárba került, a Sea-Doo jet ski 20 ezer dollárba, az ingatlan pedig 840 ezer dollárjába fájt a népszerű Fortnite játékosnak.

“Négyszer annyit kerestem az utóbbi update-tel, mint a korábbi szezonokból”

Az biztos, hogy a Fortnite support-a-creator óriási bevételt jelent Tfue számára, hiszen az egész videóban ezt reklámozza. Az Epic-től pedig igazán jó fej dolog, hogy ezzel is támogatják a tartalomgyártókat.

Ezt olvastad már?

“Tilted Towers-nek mennie kell!” – Tfue kitörölné a várost a Fortnite-ból

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva