Fortnite

Tfue kezd kiégni? Most épp az építést, a metát és az Epic Games döntéseit szidja


Tfue megint kiakadt.

Közeleg a szezon vége, nagy változások előtt állunk, azonban érthető módon rengetegen még a mostani metával vannak elfoglalva. Nos ezzel Tfue úgy tűnik, hogy egyre elégedetlenebb – vagy csak kezd kiégni a játékból – ugyanis legutóbb még csak egy helyszín miatt szólt be:

“Tilted Towers-nek mennie kell!” – Tfue kitörölné a várost a Fortnite-ból

Most viszont az egész metával baja van. Mielőtt belemegyünk, linkeljük a jelenetet: picit kevesebb, mint másfél percet nézzetek meg a kezdéshez képest.

“Komoly gond van a metával. A dobozban való ücsörgés és bujkálás broken. Amikor valaki ezt a gyáva utat választja, akkor kb semmit nem tudsz csinálni ellene. Az Epic Games kivette az összes explosive fegyvert, az összes Deagle-t és minden szart…az egyetlen counter volt ezekre a szituációkra”.

Nyilvánvalóan Tfue túlzott a mondataival, hisz nem vették ki egyiket sem (ha csak előbbi csoportnál nem a régóta vaultban lévő C4-re gondolt), a Hand Cannon is “csak” nerf áldozata lett, azonban egyet szeretnék kiemelni: kétségtelen, hogy ha valaki ül a dobozában, amit folyamatosan lőnek, akkor szimplán újra tudja húzni azt folyamatosan (nem minden fegyver ellen persze) – ezen tényleg el lehetne gondolni, hogy nerfeljék, mondjuk az első másodpercben ennél kevesebb/lassabban betöltődő élete lehetne a különböző épülő struktúráknak.

Meglátjuk, hogy mennyire veszi komolyan Tfue-t az Epic Games – elképzelhető, hogy ráhagyják a dolgot, elvégre mostanában elég sok minden miatt panaszkodik…

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva