Gaming

A Nintendo új elnökét Bowser-nek hívják! Itt a vég?


Azok, akik ismerik a Nintendo játékokat már meg megőszültek. Akik nem, nekik egy vicces sztori lesz a következő.

A Nintendo rajongókat sokként érte a bejelentés, hogy Reggie Fils-Aime nem lesz többé az amerikai Nintendo elnöke. Persze már maga Fils-Aime visszavonulása is nagy hír, az volt csak az igazán nagy pofon, mikor megtudták, hogy az új első ember a cégnél nem más lesz, mint Bowser. Igen, Bowser, a fő gonosz neve, a Koopas királya a Super Mario Bros. sorozatban, mely a legnagyobb bevételt hozó franchise a videojátékok történetében.

Reggie Fils-Aime 2003-ban kezdett el dolgozni a Nintendo amerikai részlegénél, majd 2006-ban lett a vállalat első embere. Rendkívül szép karriert futott és az irányítása alatt nagyon szép sikereket értek el a csapattal.

A Nintendo örökre birtokolni fogja a szívem egy darabkáját. Az a darab tele van hálával – a hihetetlen tehetséges emberek felé, akikkel együtt dolgozhattam, a lehetőségért, hogy ezt a csodálatos brandet képviselhettem, és leginkább azért, hogy a világ legcsodálatosabb és legpozitívabb gamer közösségének a tagja lehettem.

Meglátszik a sok-sok Nintendo-nál eltöltött év, így folytatta az elköszönő üzenetét:

Szeretnék egészséges és humoros maradni, úgyhogy elárulhatom, hogy ez nem a játék vége nekem sem, egyszerűen szintet lépek a családdal és a feleségemmel eltöltött időben!

A teljes búcsúzás itt tekinthető meg:

Néhány Nintendo fanatikus már el is kezdte terjeszteni az igét, miszerint biztosan nem fog több Mario játék érkezni most, hogy Bowser lett az elnök. Ez azért elég vad lenne, humoros képpel mutatkozott be az új elnök.

Érdemes a fejétől balra szemügyre venni Mario-t és Luigi-t. KÁOSZ VAN KÉSZÜLŐBEN!

Alább néhány tweet látható, a közösség mély bugyraiból:

Még maga Jason Schreier is meglovagolta a meme hullámot, a következővel kommentálta az esetet:

Mi kíváncsian várjuk a további trollkodásokat a Nintendo háza tájáról. Reméljük Bowser nem rombol le mindent, amit Reggie felépített. 🙁

Ezt olvastad már?

Az Nvidia végre lerántotta a leplet a GTX 1660 Ti-ról

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva