Fortnite

Fortnite Season 8: egy teória szerint dzsungel kerülhet Wailing Wood helyére


Bár a következő szezon még csak pár nap múlva érkezik, már most rengeteg találgatás megy a Season 8 kapcsán.

Vannak akik úgy vélik, Tilted Towers lesz ismét az áldozat, mások víz alatti sztoriban reménykednek. egyesek szerint azonban a Season 8 inkább Wailing Woods-ra lesz a legnagyobb hatással.

A dolog nem csak légből kapott ötlet, simán beleillik az eddigi sztoriba:

“Az én forgatókönyvem szerint Dusty és Anarchy korábbi kutatói a rifteken keresztül tanulmányozták a tér-idő alakításának lehetőségeit. A labor valami sokkal nagyobb dolog nyomában járt, nem csak rövid időtávú portálokat szerettek volna. Feltehetően annak reményében, hogy visszapörgethetik az időt és megállíthatják a meteor becsapódását.” – kezdi sztoriját SonOfGarry.

A riftek és az időutazás népszerű elem volt a Fortnite szezonok eddigi történetében, bővel elképzelhető, hogy a kiadó ismét ehhez az eszközhöz nyúl a sztori alakításakor.

“Aki látta a Spiderman: Into the Spidervers filmet annak talán már le is esett az összefüggés a földrengésekkel. Itt ugyanis a fő gonosz saját szerkezetével lyukakat képes nyitni a különböző dimenziók között. Az eszköz azonban akkora erőt fejt ki működés közben, hogy szeizmikus aktivitást gerjeszt, földrengéseket okozva.

Tehát elképzelhető lenne, hogy a Wailing Woods-ban található labor kifejlesztett egy hatalmas rift generátort, ez okozza a földrengéseket.

Hogy mi fog történni, azt azonban nehéz megmondani, de valami hasonlóra számíthatunk, mint a Season 5-ben. Ekkor ugye egy teljesen új környezet érkezett a térképre. Szerintem egy dzsungel lesz végül, ami átveszi Wailing Woods helyét és talán a környező területekét is. De simán lehet hogy a sokak által várt vulkáni vagy víz alatti teória lesz a befutó.”

Komplex kis sztori, ami bele is illene a Fortnite szezonok eddigi történetébe. Legkésőbb a Season 8 indulásakor minden kiderül!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva