PUBG

Meggondolta magát a PUBG Corp.? – Be sem jelentették, mégis visszavonták a frissítést


Elég nagy a zűrzavar a PUBG Corp. háza-táján.

Tegnap este egy új update-et kapott a teszt szerver, amiről semmilyen információt nem adott ki a PUBG Corp. Nem nagy dolog, megszoktuk már, hogy nem kommunikálnak minden frissítést, ám ezúttal a régóta várt Erangel átalakítás rejtőzött a csomagban. Az adatbányászok érthető módon egy pillanat alatt rácuppantak a fájlokra és ahogyan már korábban kiszivárgott, bizony új épületekkel tűzdelték tele Erangel tájait, ami nem igazán tetszett a profiknak. Talán épp ezért lépték meg a visszahívást, amiről az adatbányászok éllovasa tájékoztatta a közösséget:

Az update-et rollbackelték, tehát mostantól nem lehet turkálni a fájlok között az adatbányászoknak. Persze csak akkor, ha nem mentették le az egész tartalmat. Az egészben az a vicc, hogy mivel nem mentek a teszt szerverek, ezért igazából “hivatalosan” ki sem próbálhatta senki az újításokat még.

A változtatásokkal egyébként főként a profi mezőny képviselői akadtak ki, ugyanis a közösséget a loot minőség felhúzásával könnyedén meg lehetett volna nyerni.

De miért?

Abszolút jogos a kérdés, de több lehetőség rejtőzhet az indok mögött:

  • A profik miatt meggondolták magukat
  • Rájöttek, hogy a loot minőségével vannak problémák, nem pedig a lootolható területtel
  • Nem akarták, hogy az adatbányászok több infót szivárogtassanak ki
  • Csupán véletlenül került a teszt szerverre az újítás és még dolgoznak az update-en

Reménykedünk, hogy hamarosan közzétesznek némi információt a történtekről, mert meglehetősen csendben vannak a PUBG Corp. emberei, a közösségi menedzsereknek pedig ilyenkor kellene némi tájékoztatást adniuk, ám ez szokás szerint elmaradt.

Ezt olvastad már?

A looton kellett volna változtatniuk, erre elrontják a pályát – A profik kiakadtak az új Erangel miatt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva