Apex Legends

Megjött a 419.35: Optimizálták az Apex Legends-et és sok új játékot!


Végre kiadta az Apex Legends-hez optimizált drivert az Nvidia. Reméljük, hogy sok technikai problémát küszöböl majd ki a frissítés.

1 hónap telt el, mióta megjelent az Apex Legends, ez alatt pedig rengeteg mérföldkövet ért el, melyre nem csak a játékosok, de még a fejlesztő csapat tagjai sem mertek volna gondolni. A legfrissebb hír például, hogy átlépte az 50 millió játékost az Apex, ezzel megdöntve a Fortnite időszakos rekordját.

Az Apex szétzúzta a Fortnite rekordját – Újabb mérföldkő kipipálva

Sajnos azonban az 50 millió játékos nem csak csodálatos, győzedelmes pillanatokat élt át a játékban. Ott vannak a relatív sűrűn előforduló hibák, melyek miatt a játékosok egyik pillanatról a másikra fagynak ki, és rengetegen küzdenek indokolatlanul alacsony fps problémákkal is. Persze ne várjuk, hogy ezek mind, egycsapásra megoldódnak, elkezdtük látni a fényt az alagút végén.

Megjött az Nvidia legújabb, 419.35-ös drivere!

A legfrissebb frissítés kiemelt címei között van az Apex Legends. Végre! Nem akkora meglepetés persze ez, korábban a Respawn kollégái már megerősítették, hogy az Nvidiával is együtt dolgoznak az optimalizáláson, mégis, a megjelenés után 1 hónap kellett még, hogy érkezzen az első driver oldali javítás. Persze több címet optimalizál a driver, nagyon ritka eset, mikor 1 játéknak dedikálnak egy teljes frissítést.

A 419.35 a következő játékokat üdvözli:

  • Apex Legends
  • Devil May Cry 5
  • Tom Clancy’s The Division 2

Ezeket pedig tovább optimalizálja:

  • Metro: Exodus
  • Anthem
  • Battlefield 5

És itt még mindig nem áll meg a történet. Korábban írtunk nektek arról, hogy most már az Nvidia is támogatja a FreeSync-et, csak G-Sync néven. Ezt azonban nem minden monitorral, a lista szépen növekszik, mivel az Nvidia egyesével vizsgálja be az összes modellt, hogy kompatibilis-e a technikával. Ebben a driverben a 12-es lista 15-re bővült, ezzel a három monitorral kiegészülve:

  • Acer ED273 A
  • Acer XF250Q
  • BenQ XL2540-B / Zowie XL LCD

Ahhoz, hogy letöltsétek, lépjetek be a Geforce Experience-be, kattintsatok az illesztőprogramok fülre, ott már látni fogjátok a letöltést. Ha nem használjátok az Nvidia kiegészítő szoftverét, abban az esetben ide kattintva tölthetitek le a legfrissebb drivert.

A bejegyzéseink alatt várjuk a kommenteket, hogy tényleg javított-e a teljesítményen az Nvidia friss drivere. Mi is nemsokára adunk neki egy próbát!

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva