Tech

Megérkezett a legdrágább RTX 2080 Ti – 1 millió forintért már bárki hazaviheti


Egy meglehetősen egyedi kártyát készített a COLORFUL.

Amikor videókártyát nézünk, legtöbbször igyekszünk a legjobb hűtésű megoldásokat keresni, persze vannak olyanok, akiknek a dizájn a legfontosabb, persze olyanok is akadnak, akik egy szentélyként tekintenek a PC-jükre, na nekik készítette el a COLORFUL az iGame RTX 2080 Ti KUDAN-t. Az már ránézésre is megállapítható, hogy nem egy olcsó tömegkártyáról beszélünk, a COLORFUL mindössze 1000 darabot gyártott le belőle.

Az Nvidia-féle referencia NYÁK-ot teljesen átszabták, maga a kártya pedig gyárilag a lehető legmagasabb órajelen van járatva. Az árát 3000 $-ra lőtték be, ez hazánkba valamivel 1 millió forintos ár felett várható, persze kérdéses, hogy egyetlen darabot is hoznak-e.

Rendkívül egyedi steampunk dizájnnal látták el, a kártya pedig hibrid hűtést kapott, hajthatjuk simán léggel, de akár a vízhűtést is rákapcsolhatjuk.

Természetesen ezért az árért cserébe az egyedi vízhűtést sem spórolták le, ami szintén rendkívül mutatósra sikeredett, egyedi LED világítást is kapott.

A hűtésre egész biztosan nem lesz panasz, egy óriási 240 mm-es AIO radiátorral szerelték, ami beépített pumpát kapott. Emellett a hűtésen két ventilátor is található, bár a 3000 $-os árcímke mellé tényleg ez a minimum.

A tápellátáson sem spóroltak, 3 darab 8 pines tápcsatlakozóra lesz szükségünk, ha meg akarjuk hajtani a kicsikét.

A limitált darabszámnak köszönhetően minden kártyának saját azonosítója van, ráadásul a fentebbi bőröndben kapjuk meg az egész pakkot, ami szintén ajándékba jár a kártya mellé.

Ezt olvastad már?

Így kell ezt AMD! – Kiszivárogtak a 3. generációs Ryzenek árai

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva