Hearthstone

Ezeket alig játssza valaki: jöjjön a standard meta 5 legnépszerűtlenebb rare kártyája!


Mutatjuk, hogy mikkel nem játszanak.

Korábban már írtunk nektek arról, hogy mely lapokat használják a legkevesebben standardben a common kártyák közül:

Szinte kár volt időt pazarolni rájuk: ez az 5 common lap a legnépszerűtlenebb standardben

Ma megnézzük, hogy mi a helyzet a rare lapokkal – forrásunk ezúttal is a HSReplay.

1.Paragon of Light – 0.2%

Paragon of Light(89433).png

A The Witchwood kiegészítő 3 manás Paladin minionja ránézésre nem indult rosszul: a vanilla statok megvannak, az elérhető Taunt+Lifesteal kombó pedig elég jó – elég csak egy Acherus Veterannal erősíteni, ami elég stabil az Odd Paladin deckekben. Úgy tűnik azonban, hogy ez is túl nagy rá: ma már annyira sok opció van a 3 manás helyre a Paladinban, hogy ha valami nem működik fixen, akkor az be se kerül – talán majd a rotáció után.

Acherus Veteran(62948).png

2. Spirit of the Frog – 0.2%

Spirit of the Frog(90218).png

Egyelőre sem a Shrine-ok, sem a Rastakhan’s Rumble kiegészítő nem tudott kibontakozni köszönhetően a 2017-es kiegészítőknek (no meg a Genn-Baku duónak), de meglepődnénk, ha a Spirit of the Frog a rotáció után előjönne. Egyszerűen vákuumban nem elég jó a kártya – maximum egy kontrollosabbra összerakott Shaman sokadik opciója lehetne, de jó eséllyel még az sem.

3. Auchenai Soulpriest – 0.2%

Auchenai Soulpriest(656).png

Elég durva itt látni a Priest egyik legérdekesebb kártyáját, azonban jelenleg egészen biztosan nem kedvez neki a meta. 6 manából lőni kettőt a hero powerrel elég gyenge, a Circle of Healinggel pedig ugyan máig jó boardcleart alkot, azonban egy egy kétlapos kombó – miért játszaná ezt az ember, ha a Duskbreakert is lehet?

Circle of Healing(38).png

Duskbreaker(76868).png

4. Eureka! – 0.2%

Eureka!(89855).png

Állítólag mindegyik lapot pontosan 13000 alkalommal játszották ki az oldal statisztikái szerint, azonban valószínű ez egy kerekítés, és nem véletlen ez a sorrend. A Shaman újabb lapot prezentál listánkra, ezúttal a The Boomsday Project kiegészítő egyik leggyengébb kártyáját, mely maximum nagyon ritkán Aracen Dynamóból választva lehet egy jó opció…de valószínű még akkor is találunk jobbat nála.

Arcane Dynamo(89882).png

5. Explosive Shot – 0.2%

Explosive Shot(114).png

A Spell Hunter korai variánsaiban próbálgatták, de ott sem állta meg a helyét. Azóta a pakli alapvetően eltűnt a metából, így az Explosive Shotnak még kevesebb esélye volt felbukkanni a paklikban. A legnagyobb gond a kártyával, hogy ha bekerülne a metába, akkor is gyerekjáték lenne körbejátszani okos minion elhelyezéssel.

Ha a teljes listára kíváncsiak vagytok, akkor ide kattintsatok!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva