PUBG

Kőkemény buffot kaptak az SR-ek!


Az SR-ekre már ráfért az erősítés!

A 27. update rengeteg újdonságot hozott el a PUBG életébe. A Survivor Pass és az MP5k volt a legnagyobb durranás, de emellett jó pár olyan apróság is érkezett, amire elsőre talán nem kapjuk fel a fejünket. Az mesterlövész (SR) fegyverek buffja, azaz erősítése pont ilyen, hiszen csupán egy sort szántak neki a patch notes-ból a fejlesztők. Emiatt nem igazán tűnt ki a tömegből, de ennek ellenére meglehetősen érdekes újítást üdvözölhetünk.

“Megemelték az SR-ek testsebzését szorzóját 110%-ról 150%-ra”

Ez azt jelenti, hogy mostantól kevesebb golyóból halnak meg az ellenfeleink, az SR-ek testsebzése ugyanis nem volt az igazi ezidáig. Az AWM, a Kar98k, az M24 és a VSS tehát egy kellemes buffot kapott.

De mit is jelent ez pontosan?

A népszerű Kar98k esetén mostantól 1 golyóval szedhetjük le a páncél nélküli ellenfeleinket. A kettes mellény sem egy életbiztosítás, hiszen a korábbi 3 találat helyett már csak kétszer kell eltalálni a páncélt. A lvl3-as páncél esetén is hasonló a helyzet, viszont ott az ellenfél mellkasát kell eltalálnunk kétszer, ha már a vállát vagy hasát találjuk el, akkor 151 méteres távolságig hal 2 golyóba az illető.

Az M24 esetén szintén 1 golyóval lőhetjük el a testpáncél nélkül szaladgáló ellenfeleinket. A lvl2-es páncéllal rendelkezők pedig mostantól minden esetben 2 páncélt ért golyó után halnak. A lvl3-as páncél esetén kicsit bonyolultabb a helyzet, itt is 2 golyóval végezhetünk ellenfeleinkkel, ha a mellkast éri a találat. A hasat és vállakat ért találat esetén 368 méterig, deréktájt érő találat esetén pedig 184 méterig kell eltalálnunk kétszer áldozatainkat.

Az AWM még erősebb lett, mint korábban volt. Mostantól már 1 találat esetén halnak a lvl1 páncéllal rendelkezők, bármilyen messze is legyenek. A lvl2-es páncél esetén is ugyan ez a helyzet ha mellkason ér a lövedék, vagy ha 488 méteren belül a vállakat vagy a derekat éri a találat, a csípő esetén már 281 méteren belül kell lennünk.

Érdemes lesz mostantól ezeket fejben tartani, ugyanis nemcsak az AWM lett jóval erősebb, hanem bizony az összes SR kivétel nélkül. Így már talán többen fogják ezeket választani a DMR-ekkel szemben.

A Liquid Blitz által készített teljes videót itt találjátok:

Ezt olvastad már?

Jönnek a fegyverdíszek és Chocotaco végre saját skint kap!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva